App Plaka Bilgi Alışverişi [Ana Konu]

Geçenlerde birisi Antalya plakalarının fontları daha kalın app gibi demişti, harbiden app gibiymiş şimdi farkettim 😂 Hiç de umrumda değil ama konusu gelmişken paylaşayım dedim
Aynen benim aracta 07 plaka kabartılı font tabii şoförler odası müdürü var yine üzerinde

Bandrollü ve mühürlü ama nispeten kalın fontlu plakalar sorun yaşamıyor değil mi Son açıklamaya göre?

Bandrollü ve mühürlü ama nispeten kalın fontlu plakalar sorun yaşamıyor değil mi Son açıklamaya göre?
Korku vermek istemem .Açııklamaya göre evet ceza yazılmayacak. Ancak gel gelelim burası Türkiye. Kıl adamın biri çıkar derki resmi de olsa yazacagım git mahkemeye iptal ettir. Kime nee anlatacağız o zaman. O kıl adam sadece ceza koçanı dolduracak ve arkasını dönüp gidecek.Sen haklı bile olsan mahkemeye git sonucu öğren cezayı yatırdıysan birde onu geri almaya uğraş.

Yeniden legal plaka basımı icin ücretiyle , tekrar para vererek
Şöförler odası para kırsın diye yapılmış bir tiyatrodur.

İşin garip yani, yeni plakalar da kalın fontta verildi. Yazı olarak hiçbir fark yok. Benimki zaten soğuk müğürlüydü. Yeni olana ekstra olarak sadece parıldayan mühür eklenmiş.

Korku vermek istemem .Açııklamaya göre evet ceza yazılmayacak. Ancak gel gelelim burası Türkiye. Kıl adamın biri çıkar derki resmi de olsa yazacagım git mahkemeye iptal ettir. Kime nee anlatacağız o zaman. O kıl adam sadece ceza koçanı dolduracak ve arkasını dönüp gidecek.Sen haklı bile olsan mahkemeye git sonucu öğren cezayı yatırdıysan birde onu geri almaya uğraş.
İşin o boyutu da var tabii haklısınız. Bu hafta tam bir resmî açıklama gelir umarım.

Geri