App Plaka Bilgi Alışverişi [Ana Konu]

Halen her ilde farklı kalıplar ile basılıyor. Standart olan unsurlar ise; mavi TC kısmı, hologram, soğuk mühür ve belli tarih sonrası karekod. Yazı fontları standarta bağlanamadı. Resmi kurumdan plaka aldığını şuan kanıtlayamıyorsun !! Ben niye mahkeme ile uğraşayım.
-cezanın iptali için mi dava açayım ?
-haksız yere ceza yazan trafikçiye mi dava açayım?
-devletin emrettiği gibi plaka basmayan şöförler odasına mı dava açayım?

Son düzenleme:

Emniyet GM paylaşım yapmış bu şekilde işlemleri yapacak orjinal plakası olmayanlar fazlada düşünmeye gerek yok…

IMG_3933.jpeg
IMG_3934.jpeg

İlave, aşağıdaki linkteki bilgileri okuyun ve ezberleyin yada yanınızda bulundurun, yani hiçbir polis normal bir çevirmede aç bagajını aç torpidonu falan yapamazsın kanun gereği, bilginiz olsun,bakın burada yazıyor aramızda polis arkadaşlar ve avukat arkadaşlar vardır aslında onlar daha iyi bir bilgi verebilir onlardan özellikle bu bilgileri bekliyoruz…

https://www.harbiyehukuk.com/polis-aracimi-arayabilir-mi/

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Plakam mevzuata uygun mu? Nasıl anlarım? Bilen biri aydınlatabilir mi?

muhtemelen değil çok kalın…
trafiğe gidip yada denk gelirsen bir trafik polis memuruna sorabilirsin…
fotoğraf ekledim ince ve dar yazı karakteri olmalı…

Senin plaka
IMG_3936.jpeg

Buda benim komşuma ait:)
IMG_3940.jpeg

Son düzenleme:
Emniyet GM paylaşım yapmış bu şekilde işlemleri yapacak orjinal plakası olmayanlar fazlada düşünmeye gerek yok…

IMG_3933.jpeg
@Paradise4456 o geçen gittiğiniz polisin bilmem neresine bu fotoğrafı yerleştirin. Ama özellikle o polise. Millete yalan yanlış bilgi satıyorlar. Torpille polis olunca böyle oluyor işte

Benim plakanın da her şeyi tam karekodu hologramları tamam lakin mühür var ama okunmuyor.

Sizce bunun için değiştirmek gerekir mi?

@metinkar

Hocam özellikle son 10 yıldır yoldan topladıkladıkları adamları polis memuru yada normal memur yapıyorlar. Halk bilmiyor kanun, polis bilmiyor kanun. Kim kimi tutarsa işte kör topal gidiyor. Adama kanun metni göster gene anlamaz, dün akşam çekirdeğini çitlerken ana haberde gördüğü yayına göre ertesi sabah ceza yazmaya başlar bunlar.

Çevremden,akrabalardan da çok iyi bildiğim için, eli hiç bir iş tutmayan, hiç bir mesleği olmayan. Memur olamasa boş gezecek, düzen tutturamayacak adamlar şuan devlet memuru ve hayatlarını bir sülük gibi yaşıyorlar. Bir de üstüne imkanlarımız iyi değil diye hükümete sövüyor.

@metinkar

Hocam özellikle son 10 yıldır yoldan topladıkladıkları adamları polis memuru yada normal memur yapıyorlar. Halk bilmiyor kanun, polis bilmiyor kanun. Kim kimi tutarsa işte kör topal gidiyor. Adama kanun metni göster gene anlamaz, dün akşam çekirdeğini çitlerken ana haberde gördüğü yayına göre ertesi sabah ceza yazmaya başlar bunlar.

Çevremden,akrabalardan da çok iyi bildiğim için, eli hiç bir iş tutmayan, hiç bir mesleği olmayan. Memur olamasa boş gezecek, düzen tutturamayacak adamlar şuan devlet memuru ve hayatlarını bir sülük gibi yaşıyorlar. Bir de üstüne imkanlarımız iyi değil diye hükümete sövüyor.

sonuna kadar katılıyorum. parazit gibi yaşıyorlar ve üstüne ahkam kesiyorlar, kendini bilmezler (sözüm meclisten dışarı)

Geri