App Plaka Bilgi Alışverişi [Ana Konu]

ben buna normal gözüyle bakıyorum mesela ki benim font da bundan
Yani 10 yıldır 1 kere APP plaka kullanmadım, bayiden sıfır aldığım arabanın orijinal plakasını daha küçük font ile bastırmaya zorlayan bir sistemin içindeyiz. Ne diyim, sabır..

abilerim benim aracımda dynaudio diye ses sistemi var, sonradan takılma değil opsiyon olarak alınmış 2018 de, bagajda stepnenin içinde bas var sanırım ön kolduğun altındada anfi, olurda çevirmede filan bundan ceza yermiyim söktürmem gerekiyormu?

abilerim benim aracımda dynaudio diye ses sistemi var, sonradan takılma değil opsiyon olarak alınmış 2018 de, bagajda stepnenin içinde bas var sanırım ön kolduğun altındada anfi, olurda çevirmede filan bundan ceza yermiyim söktürmem gerekiyormu?
yok artık hocam naptınız. orijinal şey sökülür mü

bunada karışırlarsa yani gerçekten bilemiyorum

yok artık hocam naptınız. orijinal şey sökülür mü
E benim plaka da orijinal ama büyük font ile basmışlar napıcaz? 😁 Tam olarak bahsettiğim şey buydu hocam, sistem seni öyle bi buga sokuyor ki ne yapacağını şaşırıyorsun malesef.

E benim plaka da orijinal ama büyük font ile basmışlar napıcaz? 😁 Tam olarak bahsettiğim şey buydu hocam, sistem seni öyle bi buga sokuyor ki ne yapacağını şaşırıyorsun malesef.
hocam seninki biraz ayrı ya. antalya plakacıların sorunu gibi. ben senin yerinde olsam ince fonta geçerdim valla. muhtemelen artık antalyada da ince font emri gelmiştir bursada oldugu gibi

seninki büyük font ise bizimkini söküp atalım o zaman.

bu işlerde bir düzeltme olmalı, tanımlar netleşmeli ve birbirinden ayrımlar kesinleşmelidir. anlam karmaşası var şu an.

yeni plakayı yaptırırken ince basın diye tembihleyin bari.

Aleyküm selam son trafik tescil tarihiniz 2024 ve öncesi ise karekod bulunması zorunlu değil. Ayrıca plakalarınız ceza yazılacak kadar problemli değil.
Hocam aracı ben 2025 te aldım önceki sahibi aracı Antalyadan 2022 de almış aracı. Yani son tescil tarihi 2025 görünüyor.

Hocam orijinal plaka zaten biz de biliyoruz problemli olmayacağını ancak trafikçi arkadaşlarımız problem yaratır mı diye düşünüyoruz sadece.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunları görünce plakayı gidip değiştiresim geldi, 140k ceza gelse bende o parayı ödeyip itiraz edecek bütçe yok :D
Son 2 kelime özetliyor aslında durumu her zamanki gibi, "Burası Türkiye"
Aslında app plaka yıllardır illegal bir uygulama ancak bu son dönemde patladı haliyle.

Bundan önce bu illegal duruma bulaşmamak için Bursa’dan araba bakan tipler tanıdım ben. Fontu kalın ve orijinal plaka diye oradan araba almaya gidiyorlardı 😅

Herkese iyi forumlar, sizce bu plaka sorun olur mu? Araç 2023 ve plaka hiç değişmedi vw opat takmıştı ama emin olamıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_4369.png
    IMG_4369.png
    372.8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_4373.jpeg
    IMG_4373.jpeg
    88.2 KB · Görüntüleme: 23
Herkese iyi forumlar, sizce bu plaka sorun olur mu? Araç 2023 ve plaka hiç değişmedi vw opat takmıştı ama emin olamıyorum.
Kağıt üstünde sorun olmaz hocam. Şöförler odası plakası ancak bize yaşattıkları veya yaşatabilecekleri ortada. İnsan bir tırsmıyor değil.

Arkadaşlar merhaba bu plaka app mi orjinal mi kafamız allak bullak oldu :) cezalarla Türkiye 🤷🏻‍♂️

Ekli dosyalar

• IMG_4774.jpeg
    IMG_4774.jpeg
    518.2 KB · Görüntüleme: 18

Geri