Plaka APP mi orijinal mi?

140k yemektense değilse bile değiştirmeye geldim notere uyuyamam sonra 😀
ya yenisi de kalın puntolu olursa :)

ben karar veremedim valla app mi değil mi
bu 140 binlik olanlar,
internetten sipariş verilip basılan plakalar diye anladım ben. onlarda da görsel olarak karekod mühür dalga v.s. olabiliyor.

yazısı kalın ama resmi yerlerden olanlara ise 140 bin olmaz diye düşünüyorum, en fazla 4 binlik ceza olur. o da itirazla iptal olur.

ama ilk dönem bunlar oturana kadar birilerinin canı yanar.

çok karışık bir ortam oluştu. geçen adam kendi arabasında yüksek sesle techizatsız olarak kendi orijinal teybinde yüksek sesle müzik dinliyor diye ceza yemiş diye sosyal medyada video vardır.

140k büyük rakam bence kimse riske atmamalı
Aralık 2025'te bayiden sıfır aldım, ortadaki plakaya daha yakın plaka benim; karekodu var zaten APP plaka değil ama gerçekten ne yapacağım bilemiyorum kafam karıştı. 3 aylık arabanın plakasını götürüp ben ince fontlu plaka istiyorum mu diyeceğim? :D He bi de plaka basım yerinde yine aynı büyük fontla basıyorlarsa ne olacak? :D Çıkamadım hocam valla işin içinden

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunları görünce plakayı gidip değiştiresim geldi, 140k ceza gelse bende o parayı ödeyip itiraz edecek bütçe yok :D
Son 2 kelime özetliyor aslında durumu her zamanki gibi, "Burası Türkiye"
Şansa bırakmadan az kalınlık bile olsa değiştirmek lazım bence. Kalın olup karekod olması da çözüm değil. Haberdeki gibi ceza kesip sonra mahkemeyle uğraş derler haklı olarak.

Aralık 2025'te bayiden sıfır aldım, ortadaki plakaya daha yakın plaka benim; karekodu var zaten APP plaka değil ama gerçekten ne yapacağım bilemiyorum kafam karıştı. 3 aylık arabanın plakasını götürüp ben ince fontlu plaka istiyorum mu diyeceğim? :D He bi de plaka basım yerinde yine aynı büyük fontla basıyorlarsa ne olacak? :D Çıkamadım hocam valla işin içinden
Şansa bırakmadan az kalınlık bile olsa değiştirmek lazım bence. Kalın olup karekod olması da çözüm değil. Haberdeki gibi ceza kesip sonra mahkemeyle uğraş derler haklı olarak.
polis ben cezayı keseyimde sen sonra dava aç falan der yani ki bu memlekette der
sonra bide onla uğraş oldu olmadı
hiç gerek yok 140k bayram öncesi hiç iyi gelmez :cool:

polis ben cezayı keseyimde sen sonra dava aç falan der yani ki bu memlekette der
sonra bide onla uğraş oldu olmadı
hiç gerek yok 140k bayram öncesi hiç iyi gelmez :cool:
Doğru valla ne diyim.. Benim aile/çevredeki araçların tümünde aynı font plaka var bu arada; hatta bir önceki aracım 2015 üretimli 2017'den beri ben kullanıyordum, onda da aynı fontta plaka..
Anlık çözümler yapmak yerine keşke plaka basımı yapan işletmelere ceza kesilip kapatılsa, ne kadar güzel olurdu..
1772802576683.png

Şuan instagramda karşıma 2 3 hikayede bir ses sistemlerini parçalayanlar.
21k ceza keselip aracı bağlananlar.
noter ve plaka basımcıların önünde kuyruklar.
REKOR cezalar noluyor yahu

Doğru valla ne diyim.. Benim aile/çevredeki araçların tümünde aynı font plaka var bu arada; hatta bir önceki aracım 2015 üretimli 2017'den beri ben kullanıyordum, onda da aynı fontta plaka..
Anlık çözümler yapmak yerine keşke plaka basımı yapan işletmelere ceza kesilip kapatılsa, ne kadar güzel olurdu..

1772802576683.png
ben buna normal gözüyle bakıyorum mesela ki benim font da bundan

her zaman app plaka

ben buna normal gözüyle bakıyorum mesela ki benim font da bundan
Yani 10 yıldır 1 kere APP plaka kullanmadım, bayiden sıfır aldığım arabanın orijinal plakasını daha küçük font ile bastırmaya zorlayan bir sistemin içindeyiz. Ne diyim, sabır..

abilerim benim aracımda dynaudio diye ses sistemi var, sonradan takılma değil opsiyon olarak alınmış 2018 de, bagajda stepnenin içinde bas var sanırım ön kolduğun altındada anfi, olurda çevirmede filan bundan ceza yermiyim söktürmem gerekiyormu?

abilerim benim aracımda dynaudio diye ses sistemi var, sonradan takılma değil opsiyon olarak alınmış 2018 de, bagajda stepnenin içinde bas var sanırım ön kolduğun altındada anfi, olurda çevirmede filan bundan ceza yermiyim söktürmem gerekiyormu?
yok artık hocam naptınız. orijinal şey sökülür mü

bunada karışırlarsa yani gerçekten bilemiyorum

yok artık hocam naptınız. orijinal şey sökülür mü
E benim plaka da orijinal ama büyük font ile basmışlar napıcaz? 😁 Tam olarak bahsettiğim şey buydu hocam, sistem seni öyle bi buga sokuyor ki ne yapacağını şaşırıyorsun malesef.

E benim plaka da orijinal ama büyük font ile basmışlar napıcaz? 😁 Tam olarak bahsettiğim şey buydu hocam, sistem seni öyle bi buga sokuyor ki ne yapacağını şaşırıyorsun malesef.
hocam seninki biraz ayrı ya. antalya plakacıların sorunu gibi. ben senin yerinde olsam ince fonta geçerdim valla. muhtemelen artık antalyada da ince font emri gelmiştir bursada oldugu gibi

Geri