Golf 8.5 Life Paket İçin Sonradan Aldıklarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Erkan3288
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çok iyi değilmi 🧿
ciddi çok iyi duruyor @GolfTutkulu çok şanslı keyifle binsin
ama koltuk dediğin böyle olmalı duruşuda oturuşuda şahanedir.
Standart halini bilmiyorum tabi, bu koltukların değerini anlamam çok mümkün olmuyor.
Zayıf bir insanım, koltuğun destekleri çok faydalı oluyor. Onun dışında kumaşı da iyi, kirlenme lekelenme gibi problemim olmadı. Aşırı terleyen biriyim ona rağmen koltuklardan bunaldığım olmadı. Alcantara süet gibi koltuklar biraz rahatsız ediyor beni.

Midline Plus Golf 7 den sonra devrim oldu benim için,
İnşallah bir önceki aracım gibi bunu da 8 yıl kullanırım.

Şehir değişikliği ve yeni iş derken araçla sıfır düzeyde ilgilenebiliyorum son birkaç aydır. İnşallah her hafta yıkayacağım günler de gelecek.

Standart halini bilmiyorum tabi, bu koltukların değerini anlamam çok mümkün olmuyor.
Zayıf bir insanım, koltuğun destekleri çok faydalı oluyor. Onun dışında kumaşı da iyi, kirlenme lekelenme gibi problemim olmadı. Aşırı terleyen biriyim ona rağmen koltuklardan bunaldığım olmadı. Alcantara süet gibi koltuklar biraz rahatsız ediyor beni.

Midline Plus Golf 7 den sonra devrim oldu benim için,
İnşallah bir önceki aracım gibi bunu da 8 yıl kullanırım.

Şehir değişikliği ve yeni iş derken araçla sıfır düzeyde ilgilenebiliyorum son birkaç aydır. İnşallah her hafta yıkayacağım günler de gelecek.
Keyifle sür hocam eski koltukları gerçekten iyi değil
İnşallah istediklerin olur 👍

Ne demek rica ederim. Telefonu şarj edeceğiniz zaman kapağı kaldırıp telefonu altına koyuyorsunuz. Sonra kapağı kapatıp, kapak üzerine de eşya koymak isterseniz koyabilirsiniz. Orası çok fazla derin ve boşluk var çok estetik durmuyordu, Bu kapak hem kullanış bakımından hem de estetik olarak bence boş halinden daha güzel. Bu arada klipslerin parça kodunu da buldum 5N0 867 190.

Hocam tekrar rahatsız ettim ama ben Erel Volkwagen'e mail atarak sipariş vereyim dedim ama yedek parça bölümlerinin spesifik bir mail adresi oluyor mu yoksa direkt ben [email protected]'ye parça kodları ile birlikte mail atsam onlar ilgili departmana yönlendiriyor mu ?

Hocam tekrar rahatsız ettim ama ben Erel Volkwagen'e mail atarak sipariş vereyim dedim ama yedek parça bölümlerinin spesifik bir mail adresi oluyor mu yoksa direkt ben [email protected]'ye parça kodları ile birlikte mail atsam onlar ilgili departmana yönlendiriyor mu ?
Üstad bu siparişi geçeceğiniz yetkili servise göre değişiyor. Örneğin ben bi parça için bi bayiden sipariş geçerken whatsap üzerinden ilerlediler, başka bir bayide yedek parça bölümündeki mail üzerinden. Bunu en iyi siparişi vereceğiniz bayiyi arayıp yedek parça bölümüne bağlanarak öğrenebilirsiniz bence daha sağlıklı olur.

hocam kablosuz şarjın kapağı kaldırılmış halinin de fotosunu atar mısınız
Hocam buaraya video koyamadım, bu fotoğraflar iş görürmü bilmiyorum tam olarak ne merak ediyorsunuz

Ekli dosyalar

• 1000210728.jpg
    1000210728.jpg
    249 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000210718.jpg
    1000210718.jpg
    185.4 KB · Görüntüleme: 22
Cidden çok iyi görünüyor. O alttaki silikon kaplama kaplama gözü eki olarak geçen parça heralde.
Evet alttaki şarj pedi "saklama gözü eki" olarak geçiyor. Hocam sizin bu parçayı acilen aracınıza takmanız gerek siz olmuşsunuz:)

Son düzenleme:
Hocam buaraya video koyamadım, bu fotoğraflar iş görürmü bilmiyorum tam olarak ne merak ediyorsunuz
hocam bu alttaki şarj pedi golf 8 in. bizim araçtaki pedde kanallar var sanırım soğutmalı. araçtaki pedi sökerken hava kanalı vs gördünüz mü

Evet alttaki şarj pedi "saklama gözü eki" olarak geçiyor. Hocam sizin bu parçayı acilen aracınıza takmanız gerek siz olmuşsunuz:)
😀😀

Hocam ben bu parçayı geçen ay birinin aracında görmüştüm. Keşke satan olsa diyordum.

Bu arada aradım Erel'i. Fiyatlar sizin yazdığınızdan 200-300 daha pahalı. Gidip siparişi vermem gerekiyormuş. Pazartesi veya Salı gideceğim. Klipsler bayide varmış ama geri kalan iki parça Almanya'dan getirtilecekmiş.

Aslında oradaki ambiyans aydınlatmayı da parça kodunu alsak bu arada iyi olurdu ama onun montajı için kompe oranın sökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Bir de tak çalıştır olur mu yoksa kodlama gerekir mi bilemedim.

😀😀

Hocam ben bu parçayı geçen ay birinin aracında görmüştüm. Keşke satan olsa diyordum.

Bu arada aradım Erel'i. Fiyatlar sizin yazdığınızdan 200-300 daha pahalı. Gidip siparişi vermem gerekiyormuş. Pazartesi veya Salı gideceğim.

Aslında oradaki ambiyans aydınlatmayı da parça kodunu alsak bu arada iyi olurdu ama onun montajı için kompe oranın sökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Bir de tak çalıştır olur mu yoksa kodlama gerekir mi bilemedim.
kodlama gerekiyor ambiyans için. onda da garanti vs uğraştırır.
hocam bu alttaki şarj pedi golf 8 in. bizim araçtaki pedde kanallar var sanırım soğutmalı. araçtaki pedi sökerken hava kanalı vs gördünüz mü
ayrıca buna dikkat edilmeli

kodlama gerekiyor ambiyans için. onda da garanti vs uğraştırır.

ayrıca buna dikkat edilmeli

Hocam kanalı gördüm ama zaten bir işe yaramıyor pek. Kablosuz şarj zaten verimsiz bir şey her türlü ısınıyor telefon. Bir de o kapakla üstünü kapatırsanız çok daha fazla ısınır.

Ben çok ihtiyaç olmadıkça telefonu şarj etmesin diye ters koyuyorum.

Yine de kanallı bir parça varsa bu kapakla beraber onun kodunu bulursak öyle sipariş veririm.

Geri