Rica ederim. Başta kararsızdım açıkcası, montaj aşaması gözümü korkutuyordu ama basitmiş. Teşekkür ederim.Ürünler için teşekkürler. Orta konsol raf kapağı çok güzel durmuş.
evet servisten alınıyorHocam orta kapağı ben de çok istiyorum. Direkt servise gidip parça numaralarını verip sipariş edebilir miyiz ?
Gelecek ay Erel'e gidip sipariş vereyim o zaman. Bunu daha önce görmüştüm ama getirtilebildigini bilmiyordum.evet servisten alınıyor
Üstad bu parça kodları ile birlikte her hangi bir vw servisinden telefon veya mail yolu hiç gitmeden de sipariş verebilirsiniz. Sersivin çalışma şekline bağlı mail, telefon veya whatsap üzerinden parça siparişi alıyorlar. Aman klipsleri de unutmayınHocam orta kapağı ben de çok istiyorum. Direkt servise gidip parça numaralarını verip sipariş edebilir miyiz ?
Üstad bu parça kodları ile birlikte her hangi bir vw servisinden telefon veya mail yolu hiç gitmeden de sipariş verebilirsiniz. Sersivin çalışma şekline bağlı mail, telefon veya whatsap üzerinden parça siparişi alıyorlar. Aman klipsleri de unutmayın![]()
Ne demek rica ederim. Telefonu şarj edeceğiniz zaman kapağı kaldırıp telefonu altına koyuyorsunuz. Sonra kapağı kapatıp, kapak üzerine de eşya koymak isterseniz koyabilirsiniz. Orası çok fazla derin ve boşluk var çok estetik durmuyordu, Bu kapak hem kullanış bakımından hem de estetik olarak bence boş halinden daha güzel. Bu arada klipslerin parça kodunu da buldum 5N0 867 190.Hocam çok teşekkür ederim. Eğer yazmasanız ben klips olduğunu bile bilmiyordum.
Bir şey sormak istiyorum. Telefonu şarj edeceğimiz zaman alttaki kapağı kaldırıp telefonu oraya mı yerleştireceğiz? Bir de o kauçuk pad artık işlevsiz olacak değil mi ?
Aslında orada type c aydınlatma için görüntü attığımda kapak sorulmuştuBaşka bir konuda da paylaşmıştınız şu şarj bölümündeki kapağı ben de istiyorum da ona vereceğim paraya başka bişey mi yapsam diye düşündürtmüyor da değil.. Çok da güzel duruyor namussuz
Senin derdine derman koltuk takımı olur anca. Metin hoca sanki döşeme ile falan koltuklari değiştirmişti ama konusunu bulamadım kendi görürse atar belkidiğerinden golfe binince koltuk yüzünden nefret geliyor bazen
araçta aksesuar önemli
şahane olmuştu hatırladımSenin derdine derman koltuk takımı olur anca. Metin hoca sanki döşeme ile falan koltuklari değiştirmişti ama konusunu bulamadım kendi görürse atar belki
Yunandan koltuk kaçırmacaşahane olmuştu hatırladım
bakalım yunanda çözebilirsem çıkma komple o şekilde
çok iyi değilmiYunandan koltuk kaçırmaca
Attım konuyu bak bi istersen
Evet çok güzel. Valla neler neler yapılır da işteçok iyi değilmi
ciddi çok iyi duruyor @GolfTutkulu çok şanslı keyifle binsin
ama koltuk dediğin böyle olmalı duruşuda oturuşuda şahanedir.