Araç muayene hazırlığı (Spacer,Spor yay)

Ön arka ikisinde de var, yay + spacer aynı zamanda yaptığım için spacer'ın tek başına faydasını değerlendiremiyorum. Görüntü haricinde çok bir faydası yok gibi geliyor açıkçası.
yüksek hız da spacer riski var mı ? 200 km hızlara çıkıldığında teker uçup gider mi acaba :D

yüksek hız da spacer riski var mı ? 200 km hızlara çıkıldığında teker uçup gider mi acaba :D
spacer takınca bijonları ona göre uzun takmak gerekiyor, uzun bijon takınca bir problem olacağını zannetmiyorum. O hızlara çıktım birkaç kere bir sıkıntı yaşamadım. Spacer'ları aldığım yer kendi uzun bijonlarını da göndermişti.

Selam arkadaşlar,
07 Mart’ta araç muayenem var.
Araçta 35 mm spor yay ve 2.5 cm spacer 225x40x18 jant mevcut.
Daha önce bu setup ile muayeneye giren var mı?
Spacer’dan ağır kusur yazıyorlar mı yoksa istasyona göre değişiyor mu?
Muayeneye gitmeden önce spacer’ları sökmeyi düşünüyorum ama spor yay konusunda kararsız kaldım.
Aracın mevcut görüntüsünü de alta ekliyorum.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hocam yaylar kaç cm, bende eibach 3.5 cm var ön ve arka ama spacer yok 13ünde muayene var , yayları söksem mi sökmesem mi bilemedim sök tak da 4-5 bin lira istiyolar

@keskking 2 sene önce aynı yay ile Isparta merkez de muayeneye girdim sorun olmadı. Spacer kullanmıyorum. 225/40/18 + 3.5 cm eibach yay

Ben uzun süre spor yay kullandım. Yanlış olmasın ama 3 defa spor yay ile muayeneden geçtiğimi hatırlıyorum. Eibach 3.5

Geri