Geçen ay arka kapının basamak kısmını boyatmak zorunda kalmıştım bugün dikkat ettim de hafiften araç üzerindeki boyaya oranla çok pütürlü ve mat duruyor pasta cila ile düzelir mi yoksa tekrardan boyattırsam iyi mi olur?
Sizce toparlar mı hocam? Boya içerisinde vernik vs olmadığı için mi bu durum yaşanmış oluyor?Bi zımpara pasta deneyin içinize sinmezse tekrar boyatın hocam
nasılsa kapı içi diye boya sonrası gerekli zımpara polisaj işlemleri yapılmamış yüksek ihtimal. denemekten zarar gelmez en kötü tekrar boyatırsınızSizce toparlar mı hocam? Boya içerisinde vernik vs olmadığı için mi bu durum yaşanmış oluyor?
Araç (metalik boya) olduğu için önce boyanır sonra vernik atılır,Sizce toparlar mı hocam? Boya içerisinde vernik vs olmadığı için mi bu durum yaşanmış oluyor?
Verniksiz boyanıp geçilmiş yani hocam pütür pütür çünkü boyaAraç (metalik boya) olduğu için önce boyanır sonra vernik atılır,
Opak boyalarda ise boya ile vernik karıştırılarak aynı anda atılır
Yaptırdığım yer de merter bosch car servis öyle sanayi arasındaki kaportacı da değilnasılsa kapı içi diye boya sonrası gerekli zımpara polisaj işlemleri yapılmamış yüksek ihtimal. denemekten zarar gelmez en kötü tekrar boyatırsınız
yere mekana aldanmayın hocam. 2021 de serviste kaput çizildi diye clio 5 aracımın kaputunu boyatmıştım araba 2 hafta yattı bi verdiler kaputun ortası mat yanları parlakYaptırdığım yer de merter bosch car servis öyle sanayi arasındaki kaportacı da değil