Pasta cila düzeltir mi? Tekrardan boyanması mı gerekir?

İsim
İbrahim Başkurt
Geçen ay arka kapının basamak kısmını boyatmak zorunda kalmıştım bugün dikkat ettim de hafiften araç üzerindeki boyaya oranla çok pütürlü ve mat duruyor pasta cila ile düzelir mi yoksa tekrardan boyattırsam iyi mi olur?

Ekli dosyalar

• IMG_2030.jpeg
    IMG_2030.jpeg
    380.6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2031.jpeg
    IMG_2031.jpeg
    411.2 KB · Görüntüleme: 66

Bi zımpara pasta deneyin içinize sinmezse tekrar boyatın hocam

Sizce toparlar mı hocam? Boya içerisinde vernik vs olmadığı için mi bu durum yaşanmış oluyor?
nasılsa kapı içi diye boya sonrası gerekli zımpara polisaj işlemleri yapılmamış yüksek ihtimal. denemekten zarar gelmez en kötü tekrar boyatırsınız

Sizce toparlar mı hocam? Boya içerisinde vernik vs olmadığı için mi bu durum yaşanmış oluyor?
Araç (metalik boya) olduğu için önce boyanır sonra vernik atılır,

Opak boyalarda ise boya ile vernik karıştırılarak aynı anda atılır

nasılsa kapı içi diye boya sonrası gerekli zımpara polisaj işlemleri yapılmamış yüksek ihtimal. denemekten zarar gelmez en kötü tekrar boyatırsınız
Yaptırdığım yer de merter bosch car servis öyle sanayi arasındaki kaportacı da değil

Yaptırdığım yer de merter bosch car servis öyle sanayi arasındaki kaportacı da değil
yere mekana aldanmayın hocam. 2021 de serviste kaput çizildi diye clio 5 aracımın kaputunu boyatmıştım araba 2 hafta yattı bi verdiler kaputun ortası mat yanları parlak :D servisi ayağa kaldırdım bunu boyıycaksınız diye garantiden boyadılar üstüne 1 bakımda hediye ettiler :)

sadece basit bi örnek. boyayan adam da iş bitiyor

Dediğiniz gibi yer değil çalışan önemliymiş ama oda imaj zedeliyor işte halbuki kalifiyeli elemanı deneyimlemeden almaması lazım böyle yerlerin de işe

Geri