Golf 7.5 araç tavsiyesi

Hocam burada kişisel tercihleriniz giriyor. Kendi adımıza bakacak olursak geçmişten gelen Golf sevdamız var diye Golf aldık zaten. Buradaki çoğu kişi de golfe karşı ayrı bir sevda ve tutku beslediği için sahibi oluyor.

Yıllardır Opel kullanan, Opele aşık birisi olarak rakibi olan Astradan geçtim Golfe. Keşke zamanında param olsaydı da daha erken geçseydim diyorum.

Burada fanboyluk yapmıyoruz tabii ancak Golf forumunda size Golf önerilir.

Ama şu bir gerçek herkese sorabilirsiniz. Golf sahibi insanlar yeni Golf alabilmek için eski Golfünü satıyor. Size arabanın yarattığı hissiyatı böyle özetlerim.
ben 2. golfüme biniyorum 1. si 1.2 tsi 2 .si 1.5 tsi şuan çok memnunum Allah olmayana da nasip etsin

maddi gücünüz el veriyorsa kesinlikle Highline 7.5 alın derim. Aradaki farkları sonradan kendim ekleyerek yaparım diye düşünmeyin astarı yüzünden pahalıya çıkar.

Yürüyen ve elektronik bambaşka bir seviye hem orjinali gibi olmuyor oluşabilecek aksaklıklar sinir bozuyor

(2017 >> 2026 Comfortline kullanmış birisi) :)

Son düzenleme:
değerini bilene...

2018
1.4 tsi
dsg
comfortline
kırmızı
cam tavanlı
27 bin km'de
R'a çevrilmiş
18 orjinal sebring jant + 2026 üretim pilot sport 5 lastik

verebilirim :)

Hocam burada kişisel tercihleriniz giriyor. Kendi adımıza bakacak olursak geçmişten gelen Golf sevdamız var diye Golf aldık zaten. Buradaki çoğu kişi de golfe karşı ayrı bir sevda ve tutku beslediği için sahibi oluyor.

Yıllardır Opel kullanan, Opele aşık birisi olarak rakibi olan Astradan geçtim Golfe. Keşke zamanında param olsaydı da daha erken geçseydim diyorum.

Burada fanboyluk yapmıyoruz tabii ancak Golf forumunda size Golf önerilir.

Ama şu bir gerçek herkese sorabilirsiniz. Golf sahibi insanlar yeni Golf alabilmek için eski Golfünü satıyor. Size arabanın yarattığı hissiyatı böyle özetlerim.
Hocam size katılıyorum zaten, bende golf istiyorum zaten. bence benimle beraber herkesin şaşırdıgı şey o arabalara o paraların istenmesi.

Hocam size katılıyorum zaten, bende golf istiyorum zaten. bence benimle beraber herkesin şaşırdıgı şey o arabalara o paraların istenmesi.
İşin özetini söyleyeyim mi size. O para verilir sonuna kadar hak ediyor.

Yanlış anlamazsanız aynı zamanda abime ait 2020 Mercedes e200d var. Yine de o golfün o sessizliğini, konforunu alamıyoruz hocam yok. Ayrı bir şey golf 7 kasalar. Diğer kasaları bilemem ama.

• Beğen
Tepkiler: RKR
mk 7.5 ta ne çalınmış mesela
Mk7,5 ilk tanıtıldığı 2016 yılı sonları ve Ükemizde satışa sunulduğu zamanlarda forumda msj.larımda açıklamıştım, bakabilirsiniz,

Genel anlamda (açıkladığım sebeblerden dolayı) kaliteyi biraz düşürdüler ancak üretildiği zamanlarda halen rakipleriine göre daha başarılı bir araçtı,

Genel olarak kalitede hissedilir düşüş yaşandı, bunun yerine hayalet ekran, yeni nesil media vb. teknolojik özelikller eklendi,

Bu hususta odaklanmamız gereken şey aracın kalitesinde düşüş yaşanması değildir,

Esas odaklanmamız gereken şey kamuoyunda oluşturulan yanlış algı ve sosyal medyada biraz tanınan araç inceleme kanallarının bu araba hakkındaki yanlış fikirleri yüzünden (yüzeysel sanal fikirleri) yüzünden insanların gözünde böyle bir durum oluşmasıdır,

Mk7,5 benim de çok sevdiğim bir araç olmasına rağmen insanlara doğruyu da yanlışı da söylemek mantıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum,

Diğer husus
bu aracın 2.elde çok faiş fiyatlar istenmesi, Şuan 2.el piyası durgun olmasına rağmen, kafaya koyup 2019-2020 model düşük km’li bir Golf Mk7,5 1.5 TSI Highline DSG almak istediğimizde, bu araca istenilen rakamların sanki karaborsa muamelesi görmesidir,

Bir malın karaborsaya düşmesi demek o malın bulunması çok zor olan bir mal olduğunda ortaya çıkan bir durum olduğuna göre sonuç olarak bu araçtan piyasada binlerce olduğuna göre böyle bir yaklaşım olması saçmalıktan başka bir şey değildir,

Mk7,5 2019 veya 2020 model bile almaya kalksak neticede 6-7 yaşına gelmiş bir araç 2.elde bayideki yep yeni sıfır km 8,5 ile aynı rakamların istenmesi kabul edilemez, bu araba için istenilen rakamlar hayali fiyattan öteye geçemez.

ben 3 ay önce 2020 model comfortline cam tavanlı led farlı katlanır aynalı olarak 1700000 e almıştım

Geri