- İsim
- omer
- Araç
- Golf 8.5 1.5eTSI life
zaten ondan bahsediyoruz 1.5 fiyatları gereksiz yüksek8'in 1.0'nı alır anca
zaten ondan bahsediyoruz 1.5 fiyatları gereksiz yüksek8'in 1.0'nı alır anca
mk6'da tek beğendiğim nokta ses sistemiydi. mk 7.5'u hiç bir şeye değişmem hocamGereksiz pahalı, O kadar gereksiz pahalı ki sıfır km Golf parası isteyenler var,
Mk7,5 ‘u gelmiş geçmiş en kaliteli C sınıfı araç olarak görüyorsanız, sizin hiç Golf Mk6 ve Mk7 ‘yi inceleme şansınız olmadı sanırım,
Golf Mk6 ve Mk7 işçilik ve kalite anlamında Mk7,5 ‘tan çok çok daha kaliteli araçlardır,
Mk7,5 ‘ta çalınan kaliteyi saymaya kalksam, Bu liste A4 kağıdını önlü-arkalı dolduur, yetmez yenisine geçilir.
1.5 ile 1.7 arası o kadar çok alınabilecek araba var ki 1 ila 3 yaş arası.8'in 1.0'nı alır anca
Hocam golf 7.5 için pahalı demişsiniz. Hiç birebir rakibi olan fc5 kasa Honda civiclere baktınız mı ? Fiyatları çok uçuk. Sebebi ne=sorunsuzluk. Ancak araçta kullanmış biri olarak söylüyorum ne güç var ne kalite ne de yalıtım. Kliması harika çalışıyor. Basit adam arabası severek de kullanır orası ayrı.1.5 ile 1.7 arası o kadar çok alınabilecek araba var ki 1 ila 3 yaş arası.
megan 4, egea cros gibi mi?1.5 ile 1.7 arası o kadar çok alınabilecek araba var ki 1 ila 3 yaş arası.
Öncelikle amacım bilmişlik taslamak değil bunu baştan söylemek istiyorum,mk6'da tek beğendiğim nokta ses sistemiydi. mk 7.5'u hiç bir şeye değişmem hocam
Benim en çok beğendiğim golf açık ara mk7.5 bu arada.Hocam golf 7.5 için pahalı demişsiniz. Hiç birebir rakibi olan fc5 kasa Honda civiclere baktınız mı ? Fiyatları çok uçuk. Sebebi ne=sorunsuzluk. Ancak araçta kullanmış biri olarak söylüyorum ne güç var ne kalite ne de yalıtım. Kliması harika çalışıyor. Basit adam arabası severek de kullanır orası ayrı.
Aynı şekil bir alt kasa olan 2016-2019 hyundai i 20 ler. Neredeyse yeni kasa ile aynı paralar isteniyor. Sebebi ne= sürücü kursları bunu zamanında aldı insanlar bu araçta araba sürmeyi öğrendi, yabancılık çekmemek adına o aracı kendine aldı.
Yani gidin o fiyatlardan daha ucuza focus 3.5 titanium alın. Ancak bu aracı kullanıp satmış birisi olarak. 3 ayda zor sattım. Tesadüfen bir tanıdık sordu ve aldı. Yoksa yine satılmıyordu.
Ben daha fazla paraya daha eski, daha yüksek kmli golf 7 aldım. Gram pişmanlığım yok keşke daha önceden geçseydim diyorum.
C segmentinde birçok aracı kullanmış veya sahip olmuş birisi olarak söylüyorum.
megane, corrolla, focus, peugeot 308 hepsi krediye uygun arabalar. 1.8 civarı para verecegim arabaya da kredi çıksın diye bakıyor çoğu insan haklı olarak kimse o kadar parasını arabaya bağlamak istemiyor bence mantıklı olan bu.megan 4, egea cros gibi mi?
Egea birde onu unutmuşummegane, corrolla, focus, peugeot 308 hepsi krediye uygun arabalar. 1.8 civarı para verecegim arabaya da kredi çıksın diye bakıyor çoğu insan haklı olarak kimse o kadar parasını arabaya bağlamak istemiyor bence mantıklı olan bu.
hepsi alman kalitesi yanında çöp.megane, corrolla, focus, peugeot 308 hepsi krediye uygun arabalar. 1.8 civarı para verecegim arabaya da kredi çıksın diye bakıyor çoğu insan haklı olarak kimse o kadar parasını arabaya bağlamak istemiyor bence mantıklı olan bu.
estağfurullah hocam bilgi birikiminize saygım sonsuz. ancak iki aracıda bolca sürmüş hatta setuplı hallerini bile kullanmış olmama rağmen golf 6 golf 7'ye göre birazda etli gibi döşeme konusunda ancak golf 7'nin tasarımı bambaşka. 7.5 biraz daha makyajlı gelebilirdiÖncelikle amacım bilmişlik taslamak değil bunu baştan söylemek istiyorum,
Mk7,5 ile (Mk7 ve Mk6 ‘yı) yan yana koyup biraz inceleme fırsatınız olsaydı aradaki kalite farkını kolayca fark edersiniz,
Konumuz bu 3 aracın kalitesi ise ;
Mk7 ve Mk6 ‘nın —> Mk7,5 ‘a karşı ezici bir üstünlüğü vardır, Gerek iç kabinde gerekse de motor kaputunu açtığınızda kullanılan malzemelerde Mk7.5 ‘ta ciddi bir tasarrufa gidilmiştir / gidilmek zorunda kalınmıştır,
Peki neden..?
Mk7,5 diesel gate skandalının gölgesinde çıkan bir araçtır, VW dünya genelinde milyar dolarlık ciddi yaptırımlara, tazminat ödemelerine maruz kaldığı bir dönem idi, Bu mali yükün altından kalkmak için eğer Alman hükümetinin mali desteği olmasaydı şirket batmanın eşiğine gelecekti, Alman hükümetimin desteğine rağmen karşı karşıya kaldığı mali yaptırımların altından kalkmak satışlardaki ani düşüşler vb sebebler firmaya büyük bir darbe vurdu, dünya genelinde büyük çapta işçi çıkarmak zorunda kaldı, Sonuç olarak kalite düşüşü üretim bandındaki araçlara yansıdı, Bu yetmezmiş gibi tam toparlanma sinyalleri veriyorken tüm dünyayı pandemi vurdu, Bu yaşanılanların neticesinde kalite düşüşü sadece VW ‘yi değil, grubun içindeki Seat, Skoda, Audi ve hatta Porsche Lamborghini ‘yi kadar kalite düşüşü hepsine sıçradı,
Mk7,5 güzel bir araçtır ancak abartıldığı gibi bir araç değildir, Hatta tarihin en kaliteli Golf’ü sıralamasında ilk 3 ‘e girecek bir araç bile değildir,
Mk7,5 ‘taki bu kalite düşüşüne rağmen (üretildiği yıllarda) halen rakiplerinden daha kaliteli bir araç olmaya devam etti,
Ferdinand Piech hayatta olsaydı Mk7,5 ve Mk8 ‘de yaşanılan kalite düşüşü ile üretim bandına girmesine müsade etmezdi, sonuç kürtaj ile sonuçlanırdı.
Merhaba, ben golf 8 aldım. style paket. 3.yılımızdayız. gayet memnunum. 7.5 her ne kadar begenilse de yüzü eskidi hele ki 2-3 yıla mk9 çıkarsa iki eski kasa kalacak. o zaman ikinci eldeki avantajı da yok olabilir. bu paraları hali hazırda asla etmez diyorum. illaki dizel olsun, rline-highline çok dolu olur koleksiyon kafasıyla belki ama. comfortline mk8 e göre az donanımlı mk7,5 benim aklıma yatmıyor. honda civic 182likleri çok güzel ama istanbulda şehir içinde kullanmak mantıksız.Herkese selamlar. Yaklaşık bir ay içerisinde golf 7.5 araç almak istiyorum fakat golf 7.5 konusunda kararsız kaldım sebebi araçtan ziyade fiyatı.
acayip bir fiyatlanma söz konusu 2013 golf ile 2017 golf arasında bazı ilanlarda sadece 100-200 bin var. 2017 model golfle 2023 arasında da neredeyse aynı şekilde bir fiyat farkı var. acaba bu fiyatlara satan ve ya alan var mı merak ediyorum. ortalama 2017-18 golf highline temiz bir araca 1.7- 1.8 yazılıyor. benzer araç tavsiyesi de alabilirim.
Hocam burada kişisel tercihleriniz giriyor. Kendi adımıza bakacak olursak geçmişten gelen Golf sevdamız var diye Golf aldık zaten. Buradaki çoğu kişi de golfe karşı ayrı bir sevda ve tutku beslediği için sahibi oluyor.megane, corrolla, focus, peugeot 308 hepsi krediye uygun arabalar. 1.8 civarı para verecegim arabaya da kredi çıksın diye bakıyor çoğu insan haklı olarak kimse o kadar parasını arabaya bağlamak istemiyor bence mantıklı olan bu.