1.5 Etsi Yoğun Trafik Sonrası Motordan Gelen Ses

Bir arkadaşta bu ses sorunu için Doğuş Esenyurta bu sorun için gitmiş. Hava filtresi yanında ki basınç sensörü kaynaklı olduğu iletilmiş. Nisan ayına kadar ayar yapılarak Nisan ayından itibaren de global olarak garanti parça değişimi yapılarak çözülüyormuş.

Bir arkadaşta bu ses sorunu için Doğuş Esenyurta bu sorun için gitmiş. Hava filtresi yanında ki basınç sensörü kaynaklı olduğu iletilmiş. Nisan ayına kadar ayar yapılarak Nisan ayından itibaren de global olarak garanti parça değişimi yapılarak çözülüyormuş.

Acaba tüm araçlarımı çağıracaklar bunların işi belli olmaz…

Acaba tüm araçlarımı çağıracaklar bunların işi belli olmaz…
Artık parça değişimi olacakmış . 2-3 gün yetkili serviste araç kalıyormuş.

Arkadaşın aracına işlem yapıldıktan sonra paylaşırım . Bakalım net olarak hangi parça değişecek görürüz.

Servis personeli bu sorun için motor sıcakken rolantide bazen olduğunu belirtmiş

Sorun olan araç 1.5tsi 150hp DXD li motor. Çoğu model kullanıcısı karşılaşacak belli ki.

Arkadaşın aracına işlem yapıldıktan sonra paylaşırım . Bakalım net olarak hangi parça değişecek görürüz.

Servis personeli bu sorun için motor sıcakken rolantide bazen olduğunu belirtmiş

Sorun olan araç 1.5tsi 150hp DXD li motor. Çoğu model kullanıcısı karşılaşacak belli ki.

Aynı sorun 116hp içinde geçerli ben ve üç arkadaşımın aracına işlem yapıldı Uzay da…
Herkes yaşayacak büyük ihtimal…

sadece 150 hp değil düzeltelim lütfen. zaten 116 ile 150 aynı motor

sadece 150 hp değil düzeltelim lütfen. zaten 116 ile 150 aynı motor
Tüm 1.5TSI/1.5eTSI lar için geçerli bence. 1.0etsi ları bilemiyorum.

Bana diyen arkadaşın aracı 1.5TSI olduğu için öyle belirttim. Zaten 1.5etsi 116hp lerde olduğu belliydi , forumda servise gidenlerden.

Tüm 1.5TSI/1.5eTSI lar için geçerli bence. 1.0etsi ları bilemiyorum.

Bana diyen arkadaşın aracı 1.5TSI olduğu için öyle belirttim. Zaten 1.5etsi 116hp lerde olduğu belliydi , forumda servise gidenlerden.
Merhabalar, konu ile ilgili bir gelişme var mı?

Geri