Garanti maalesef bitti hocam.Selam hocam, aracın garantisi yok mu, servise talepte bulunsanız çözüm bulmakla yükümlü değil midir acaba?
Düzeltme: Stop*
Elektrikçi değil de direkt farcıya gidilmeli bu tarz durumlarda. Elektrikçilerin hepsi farı tamamen kurutamıyor. Farcıya farı teslim edip belki de 1-2 gün beklemeli süreçten geçip, sıkıntılı yeri tamir edip verirler size. İyi bir farcı olmalıdır buna dikkat edinElektrikçi de farı söktürüp kurutup izolasyon falan yaosak ? Böyle birşey başına gelen var mi acaba ?
Çok da komplike bir işlem değil bence mantıklı iş yapmışsınız ama kalıcı çözüm olmaz. Kaçak olan yeri tespit edip izole etmek gerekir sadeceBende kendim söküp içine saç kurutma makinesi falan tutar kuruturum diyordumSaflığa bak. Bu kadar komplike bir durum olduğunu bilmiyordum.
Eski aracımda da kış ayında ön farın 1 tanesi hep buğulu, nemli kalırdı. Gündüz bile farları açık bırakırdım ki ampulün sıcaklığı içerideki nemi alsın götürsün diye. Gündüz götürüyordu ancak akşam olduğu zaman yine aynı şekil buğulanma yapardı. Sonra canıma tak etti dedim yaptırayım dedim, aracın tamponu vs sökülmesi gerekiyor ayağına 2.5 sene önce 5000 TL fiyat verince bu şekil kullandım hiçbir sorun yaşamadım ancak farlar halojendi, sizin farlar led ve tamiri olamayan cinsten bundan dolayı farcıya gidilmesini tavsiye ettim.Bende kendim söküp içine saç kurutma makinesi falan tutar kuruturum diyordumSaflığa bak. Bu kadar komplike bir durum olduğunu bilmiyordum.