Kaput Keçesi Gerekli mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cellym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Selim
Araç
Seat Arona 1.0 ecoTSI
2020 model 1.0 aracımda kaput keçesi bulunmamakta, sonradan almalı mıyım sizce? 2500 tl fiyatı var ama değer mi emin olamadım. ses konusunda bir şikayetim yok.

2018 1.0 aracimda kaput kecesi var 2020 de olmamasi ilginc

Benimki yipranmisti kedilerden dolayı 1 sene once 1.000 tl civarina almıştım yan sanayii olanini

Gerekli mi bilemiyorum ama ben olsam alirdim muhendisler bir cogu araca koyduguna gore gerekli olabilir

+90 545 287 81 34

Vasspar umraniye oto sanayii icindeki dukkandan almistim bir sorun daha uygun fiyat verebilir

Teşekkürler hocam arayıp sorarım buraya. Ben de anlamadım görmeyince saçma geldi, önceki sahibi çıkarıp atmamıştır herhalde.
Bu arada kaput içindekinden bahsediyoruz değil mi? Kedilerden dolayı nasıl yıprandı sizinki :)

2020 model 1.0 aracımda kaput keçesi bulunmamakta, sonradan almalı mıyım sizce? 2500 tl fiyatı var ama değer mi emin olamadım. ses konusunda bir şikayetim yok.
Normal şartlarda olması lazım,

Keçenin omaması başka şeyleri akıllara getirir,

Bana kalırsa keçenin sesi kesip kesmemesinde ziyade buna odaklanmanız daha doğru olur, geçmişte ne yaşandı da keçe yok bunu sorgulamak daha doğru olur eğer aracın ilk sahibi değilseniz.

Teşekkürler hocam arayıp sorarım buraya. Ben de anlamadım görmeyince saçma geldi, önceki sahibi çıkarıp atmamıştır herhalde.
Bu arada kaput içindekinden bahsediyoruz değil mi? Kedilerden dolayı nasıl yıprandı sizinki :)

Rica ederim evet kaput ici kece

Kediler giriyordu tuyler doluydu ucundan yirtik vardı temizlemek icin ugrasmadim degistirdim cok pahali parca olmadigi icin

Hepsiburada 1.800 tl 2.500 aldığınız fiyat yuksek bence eger yan sanayi ise

Orjinal kac paradir hic servise sormadim isterseniz sorun bazen servisde uygun fiyata olabiliyor

Yigopar Vw Golf 7,5 Kaput Keçesi 2017-2020 Arası Araçlar Için Uyumlu 5G0863831
https://app.hb.biz/dFrV0xyNI5hF

Geri