Normal şartlarda olması lazım,2020 model 1.0 aracımda kaput keçesi bulunmamakta, sonradan almalı mıyım sizce? 2500 tl fiyatı var ama değer mi emin olamadım. ses konusunda bir şikayetim yok.
Teşekkürler hocam arayıp sorarım buraya. Ben de anlamadım görmeyince saçma geldi, önceki sahibi çıkarıp atmamıştır herhalde.
Bu arada kaput içindekinden bahsediyoruz değil mi? Kedilerden dolayı nasıl yıprandı sizinki![]()
hocam benim araç seat arona 1.0 2020Daha ucuza da link var 1.437 tl
Parca no : 5G0863831
https://www.opelyedekleri.com/urun/...jF_NzTurP-y6VhgDn3kZ3RdXXy7k7eXxI8cwEZ1Z-d58o
hocam benim araç seat arona 1.0 2020
Hocam bugün parçacıma sordum, akyol oto zaten çok şubesi var. Şasiden baktı ve bunlar benzinli diye fabrikasyonda keçesiz geliyor direkt motor sesi pek yok zaten gerek de yok dedi. İnternette var ama ben yine de alayım mı? Sesten sıkıntım yok sadece göremeyince alsam mı dedimSase numarasindan servisten sorun parcayi
Hocam bugün parçacıma sordum, akyol oto zaten çok şubesi var. Şasiden baktı ve bunlar benzinli diye fabrikasyonda keçesiz geliyor direkt motor sesi pek yok zaten gerek de yok dedi. İnternette var ama ben yine de alayım mı? Sesten sıkıntım yok sadece göremeyince alsam mı dedim
2400 tl kadar fark alır mıyım emin olamadım da hocam ama mutlaka faydası vardır alayım ben de o zamanYaklaşık bir ay önce bir arkadaşımın 2018 model Leon aracına bindim.
Araç, iç mekan tamamen sökülerek, kapı içleri dahil olmak üzere kapsamlı bir ses ve ısı yalıtımından geçirilmişti.
Şunu çok net ve rahatlıkla söyleyebilirim ki: ortaya çıkan fark inanılmazdı.
Yol sesi, rüzgar sesi ve titreşimler ciddi anlamda azalmış; sürüş konforu, iç mekân sessizliği ve genel kalite algısı adeta sınıf atlamıştı.
Gerçekten bambaşka bir otomobile binmiş hissi veriyor.
Keşke araçlar fabrikadan bu şekilde çıksa.
Bu deneyimi yaşayan biri, tereddütsüz şekilde kendi aracına da aynı işlemi yaptırmak ister.
Aradaki fark, kelimenin tam anlamıyla çok büyük ve tartışmasız derecede hissedilir.
Kaput keçesininde bi nebzede olsa sesi keseceği çok net belli.
bence alırsın elinle vursan bile fark hissedilir2400 tl kadar fark alır mıyım emin olamadım da hocam ama mutlaka faydası vardır alayım ben de o zaman