Bagaj eşiği ıslanma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba golf 7 aracımda bagaj eşiği aracı yıkarken ıslanıyor arkadan bi hasarı boyası vs yok yağmur yağarkende ıslanmıyor yeni olan bişey değil aracı aldığımdan beri böyle

fitilleri değiştirsem sorun çözülür mü? sizde de böyle mi?

IMG_0311.JPEG

Hocam kapının tam yapıştığından emin olmayı denediniz mi? Mesela kapıkapalıyken içeriden gözle kontrol, yada araya kağıt koyup kapıyı kapattığınızda kağıt fitilin şeklini alıyor mu?

Fitil gayet tombul görünüyor, fitilde bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ama bilemeyiz tabiki. Kesin konuşmayayım.

Su alan Volkswagenkler derneği kurmalıyız artık. :D Benimde kamera drenaj borusunun değişmesi gerekiyor, hortumu aldım ancak hava şartları fırsat vermiyor.

Sağ stop bagaj kapağında olanı kontrol et. Benim de her yıkamada stop kapağından su geliyor.

Herkese merhaba golf 7 aracımda bagaj eşiği aracı yıkarken ıslanıyor arkadan bi hasarı boyası vs yok yağmur yağarkende ıslanmıyor yeni olan bişey değil aracı aldığımdan beri böyle

fitilleri değiştirsem sorun çözülür mü? sizde de böyle mi?

IMG_0311.JPEG
Bagaj kapağında tam ortada drenaj borusu mevcut onu bir kontrol edin suyu tahliye edemeyince oraya akıyor olabilir

Geri