Golf 8.5 Life direksiyon sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dasAuto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
umut emre
Araç
golf life mk.8.5
selamlar
aracı sabah çalıştırdığımda kalkarken ya da park ederken kıtır kıtır ses geliyor tam turda bu durumu yaşayan var mıdır servise götürdüğümde servis elemanı aracımı denedi sesin kalkışta ve sonda normal olduğunu söyledi
araç mk 8.5 life

selamlar
aracı sabah çalıştırdığımda kalkarken ya da park ederken kıtır kıtır ses geliyor tam turda bu durumu yaşayan var mıdır servise götürdüğümde servis elemanı aracımı denedi sesin kalkışta ve sonda normal olduğunu söyledi
araç mk 8.5 life
Bahsettiğiniz ses dururken direksiyonu çevirince mi oluyor? Öyleyse normal. Araç sağa sola esniyor. Fren basmıyorken dene gelmez hatta ses. Sıkıntılı bi durum değil herkeste var

Bahsettiğiniz ses dururken direksiyonu çevirince mi oluyor? Öyleyse normal. Araç sağa sola esniyor. Fren basmıyorken dene gelmez hatta ses. Sıkıntılı bi durum değil herkeste var
Hele bir de bayır aşağı yük altındaysa daha da fazlalaşıyor.

Hele bir de bayır aşağı yük altındaysa daha da fazlalaşıyor.
İlk başta ben de şaşırdım ama tekerler çok kırdıkça yere basma açısı da değişiyor ya sürtünme için, o arabayı sağa sola esnetiyor. Aslında olay bu kadar basit

Direksiyon hareketi ile herkesin duyduğu bir ses var belliki ama hepimiz aynı sesten mi bahsediyoruz orası şüpheli 😂

Eğer bu sesler normalse niye dikkatimizi çekiyor?
Eğer bu sesler normalse neden önceki araçlarımızda yoktu?

Direksiyonu çevirirken fren balataları diskin üzerinde ufaktan hareket etmeye çalışıyor, o yüzden ses çıkıyor diye tahmin ediyorum.
Golf 7 deyken de vardı bu durum.

Direksiyonu çevirirken fren balataları diskin üzerinde ufaktan hareket etmeye çalışıyor, o yüzden ses çıkıyor diye tahmin ediyorum.
Golf 7 deyken de vardı bu durum.
Dİreksiyonu sağa çevirirken tekerler de sağa açılanıyor ya, araba sağa kayıyor bu durumda. Sağa kayınca da araba sağa dönüyormuş gibi oluyor. Sağa dönen arabada da arka tekerler de oynar ya o ses ondan geliyor benim tahminim. Fren bastığın için araba gitmek istiyor ve esneyip bir şekilde gidiyor. Disk ile alakası olduğunu düşünmüyorum

Geri