X xwxberkay Katılım 26 Ağu 2024 Mesajlar 24 Tepkime puanı 8 Konum Ankara İsim Berkay Araç Golf 7 Dün 01:46 #1 bagaj kablo körüğünden su almıştı sorunu çözdük ama böyle bir su izi kaldı nasıl silebilirim tavanı yardımlarınız bekliyorum Son düzenleme: Dün 01:58
bagaj kablo körüğünden su almıştı sorunu çözdük ama böyle bir su izi kaldı nasıl silebilirim tavanı yardımlarınız bekliyorum
UBC53 Katılımcı Üye Katılım 19 May 2024 Mesajlar 1,227 Tepkime puanı 969 Konum İstanbul/B.paşa İsim Ataberk Araç Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ Dün 12:20 #2 Hafif nemli bi beze çok az genel temizleyici tarzı ürünleri sıkıp bastırmadan silin kurusun halen iz kaldıysa bi kaç tur daha tekrarlayın gidecektir Elinizde apc genel temizleyici tarzı ürünler yoksa arap sabununu fısfısa az bişey koyup üzerini su ile tamamlayıp kullanabilirsiniz tavan döşemesini ıslatmadan ve baskı yapmadan silmeye dikkat edin yoksa sarkabilir Upvote 0
Hafif nemli bi beze çok az genel temizleyici tarzı ürünleri sıkıp bastırmadan silin kurusun halen iz kaldıysa bi kaç tur daha tekrarlayın gidecektir Elinizde apc genel temizleyici tarzı ürünler yoksa arap sabununu fısfısa az bişey koyup üzerini su ile tamamlayıp kullanabilirsiniz tavan döşemesini ıslatmadan ve baskı yapmadan silmeye dikkat edin yoksa sarkabilir
M mch34 Katılım 2 Ocak 2026 Mesajlar 14 Tepkime puanı 6 Konum istanbul İsim mücahit Araç golf mk8 Bugün 00:29 #3 xwxberkay dedi: bagaj kablo körüğünden su almıştı sorunu çözdük ama böyle bir su izi kaldı nasıl silebilirim tavanı yardımlarınız bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Arap sabunu Upvote 0
xwxberkay dedi: bagaj kablo körüğünden su almıştı sorunu çözdük ama böyle bir su izi kaldı nasıl silebilirim tavanı yardımlarınız bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Arap sabunu