Şarjlı Süpürge Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Einhell marka şarjlı süpürge aldım. Alman markası olması lazım bilinen bir marka. Gayet memnunum bir dolu şarjla bütün arabayı detaylı süpürdüm bagaj dahil. Çekiminden ve aparatlarından memnun kaldım güzel temizlik yaptı. Ancak hiç bir şarjlı süpürgeden elektirikli süpürge performansı bekleme derim. Link bırakıyorum detaylı incelemeleri bulabilirsin https://www.amazon.com.tr/dp/B01K1OAD3S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
einhell ürünleri çinde üretiliyor ama kaliteli el aletleri var bugün 676₺ den auhma süpürge aldım bakalım nasıl çıkacak çevremde kullananlar var çekim gücü yeterli geldi bana

ben Amazon’dan şöyle bir süpürge almıştım https://amzn.eu/d/0gJboWkv linkini bıraktım süpürgeden memnun sürekli araçta bırakıyorum şarjı bitti mi bataryayı alıp eve götürüyorum şarj edip yine araca bırakıyorum

Şu cihazdan kullanan var mı acaba? Auhma'nın ve 7go'nun bazı cihazlarına göre tek tuşla çöp boşaltma durumu varmış ve şarj göstergesi varmış. Bir sürü model var işin içinden çıkamadım dönüp duruyorum öyle. Ezere de karşıma çıkyı onun cihazları da iyi gibi. Ne yapsam bilemedim. :D

1 senedir alacam detip almadigim su meshur cin mali gri mor supurgelerden arkadasim aldi. Kucuk isler icin is goruyor ama duzenli kullanima uygun. Ayda bir iyi supurge arada bununla toz attirma isleri :) Konudan alakasiz ama son temu urunu olarak jet fanlardan almistim, o bile eh iste oyle damacana bükeyim, yeller essin hali de yok bundan alacaklarin da bilgisine ama hacmine gore yapiyor bi seyler. Dyson o bu fln derken, kablolu ev supurgesi gibisi yok :)

[/URL]

Şu cihazdan kullanan var mı acaba? Auhma'nın ve 7go'nun bazı cihazlarına göre tek tuşla çöp boşaltma durumu varmış ve şarj göstergesi varmış. Bir sürü model var işin içinden çıkamadım dönüp duruyorum öyle. Ezere de karşıma çıkyı onun cihazları da iyi gibi. Ne yapsam bilemedim. :D
Tek tuşla çöp boşaltma olayı Auhma’da da var aynı tuş hatta :)

fiyatı çok iyi alınır
Teşekkür ederim hocam. Auhma ve 7go aynı gibi görünüyor. Daha eski ürünler ve yorumları fazla. Enshall'ı ilk defa duydum yorumları da bayağı var ama sahte yorumlar mı bilemedim. Çok fazla model olunca kafa karışıyor😊

1 senedir alacam detip almadigim su meshur cin mali gri mor supurgelerden arkadasim aldi. Kucuk isler icin is goruyor ama duzenli kullanima uygun. Ayda bir iyi supurge arada bununla toz attirma isleri :) Konudan alakasiz ama son temu urunu olarak jet fanlardan almistim, o bile eh iste oyle damacana bükeyim, yeller essin hali de yok bundan alacaklarin da bilgisine ama hacmine gore yapiyor bi seyler. Dyson o bu fln derken, kablolu ev supurgesi gibisi yok :)

Cacık ya bosverin 😃 Arabasini surekli kendi temizleyeni memnun etmez.

Ekli dosyalar

• IMG_1346.jpeg
    IMG_1346.jpeg
    413.9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1345.jpeg
    IMG_1345.jpeg
    501.2 KB · Görüntüleme: 10
İmkanı olan benim gibi kapısının önüne çekip hanımının süpürgesini kullansın😆 Deli dehşet çekiyor valla ev süpürgeleri

İmkanı olan benim gibi kapısının önüne çekip hanımının süpürgesini kullansın😆 Deli dehşet çekiyor valla ev süpürgeleri
Araç için de kullanırım diye dikey, şarjlı süpürge olarak Bosch Unlimited 10 modelini aldım (dyson v12 ile arasında kalıp tercih etmiştim). Arabaya ayrıyeten türlü türlü başlık kullanma imkanım da var ancak yine dönüp dolaşıp kapının önüne aracı çekip uzatmayı süpürgeye takarak süpürüyorum. En temiz öyle oluyor çünkü. He yine araç için ufak bir süpürgem daha var ancak detaylı temizlik için her şey yalan tek gerçek ev süpürgesi.:cool::cool::cool:

Marka aynı ama modeli de aynı mı acaba bununla hocam? Memnuniyet durumunuz nasıl acaba? :)

Geri