Şarjlı Süpürge Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hahahahhaha sana da o diğer konuda paylaştığım kupadan lazım 😂
Ben de https://ty.gl/ddmc1dtqaqsqk bundan aldım çantalı (bazı yorumlarda çantasız geldi yazıyodu diğer modellerde) ve 20000 PA oluşu için 200-300 lira değer sonuçta.
Salı günü teslimat gösteriyor bakalım deneyip göreceğiz. Normalde yarın verseler Pazartesi gelmesi lazım onu da anlamadım, bakalım bekliyorum.
benzer bir ürün var bende, iç görüyor. bazen dyson bazen onla temizliyorum.

Araç süpürgeleri gerek şarjlı gerek kablolu olsun gücü bence yetersiz. Black decker da kullandım ama gücü yetersiz bence. Eve dyson, bosch veya philips tipi şarjlı dikey süpürge alıp onu kullanmak en güzeli. Epey güçlü çekiyor, şarjı da baya gidiyor. Uzun vadede parasını da amorti eder :)

süpürge olarak değil de sadece üfleme amaçlı kullanım için ne tavsiye edersiniz acaba

süpürge olarak değil de sadece üfleme amaçlı kullanım için ne tavsiye edersiniz acaba
Benim yukarıda aldım dediğim ürünün üflemesine çekmesinden daha iyi diyorlar hocam. Muhtemelen daha fp olarak bile olsa sadece üfleme ürünü bulamazsınız. Özellikle mangal için vs kullanılan bu cep tipi olanlar 2-2.5k fiyat bandında

Merhaba hocam instagramda ince garaj diye bir sayfa var belki bilirsin o adamın önerisi ile https://www.hepsiburada.com/7go-ahv...l-durum-ozellikli-p-HBCV00008P84KG?magaza=7go

bu süpürgeyi aldım 3 aydır kullanıyorum memnunum 3 farklı modu var çekim gücü güzel ben hep en düşük çekim modunda kullanıyorum ona rağmen çok iyi süpürüyor şarjı 25 dakika civarı gidiyor taşıma çantası ve bi kaç tane aparatla geliyor. arka kısmında üfleme moduda mevcut orta konsoldaki havalandırma menfezlerinde ki tozları güzel uçuruyor. alt kısmında ki kapağı açınca emniyet kemerini kesmek ve acil durumlarda camı kırma çekici olarak kullanılabiliyor.

10 üzerinden 8.5 veriyorum tavsiyemdir

Merhaba hocam instagramda ince garaj diye bir sayfa var belki bilirsin o adamın önerisi ile https://www.hepsiburada.com/7go-ahv...l-durum-ozellikli-p-HBCV00008P84KG?magaza=7go

bu süpürgeyi aldım 3 aydır kullanıyorum memnunum 3 farklı modu var çekim gücü güzel ben hep en düşük çekim modunda kullanıyorum ona rağmen çok iyi süpürüyor şarjı 25 dakika civarı gidiyor taşıma çantası ve bi kaç tane aparatla geliyor. arka kısmında üfleme moduda mevcut orta konsoldaki havalandırma menfezlerinde ki tozları güzel uçuruyor. alt kısmında ki kapağı açınca emniyet kemerini kesmek ve acil durumlarda camı kırma çekici olarak kullanılabiliyor.

10 üzerinden 8.5 veriyorum tavsiyemdir
Teşekkür ederim ben de bunun AHV-24 modelini aldım, fp olacağını düşünüyorum

Teşekkür ederim ben de bunun AHV-24 modelini aldım, fp olacağını düşünüyorum
Emir hocam genel olarak memnun musun? Disarida ic dis temizleme 600 lira olmus artik kendim temizliyorum aracimi. dolayisiyla bir supurge sart oldu

Emir hocam genel olarak memnun musun? Disarida ic dis temizleme 600 lira olmus artik kendim temizliyorum aracimi. dolayisiyla bir supurge sart oldu
feyyaz girme kardeşim o işe biraz daha prof bişey bak derim

abi evde dyson var ama camur olur toz olur diye kullanmak istemiyorum. bir de hijyen acisindan paspasi supurdugum seyle evi supurmek mantikli gelmiyor. bi de hanimdan firca yeme soz konusu :D

Orda haklısın ama sürekli “yok ben artık kendim yapıcam” diyosun Dyson Car+Boat var, araç için birebir. Ben sene başında 10 bin TL’ye aldım.

Evet bütçe işi ama 5 yıl garantisi var, çekiş gücü gram düşmüyor. Ciddi söylüyorum, aşırı memnun kalırsın. Toz falan zerre bırakmıyor, taş gibi alet.

Benim sana net tavsiyem bu. Onun harici Bosch, Black&Decker falan hepsi bi yerden sonra patlak veriyor.

1770895962240.png

EV TİPİ ŞARJLI DİKEY SÜPÜRGE EN GÜZELİ

Selamlar herkese, araç temizliğini kendim yapmaya karar verdim ve dış temizlik/bakım malzemelerini aldım. Şimdi sıra iç temizliğe geliyor yavaş yavaş. Özellikle akaryakıt istasyonlarındaki herkesin kullandığı süpürgeleri hijyen açısından kullanmak istemiyorum. Eğer kullananlar varsa, çok pahalı olmayan şarjlı süpürge önerilerinize açığım. Biraz araştırma yaptığımda piyasada 17000 PA ve 20000 PA olarak iki farklı Çin malı ürün buldum. Fiyatları 500-2000 TL arasında değişiyor ve oldukça değişken (aynı ürün 1000 TL’ye de var 1600 TL’ye de var). Daha önce kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınıza talibim :)

Auhma AHV-20 Şarjlı Araç Süpürgesi

N11'de 1.200 TL kampanya vardı

Geri