üflemesin mi hocam ? anlamadım sorun nedirbunların hepsi önden aldığını arkadan üflüyor
üflemesin mi hocam ? anlamadım sorun nedirbunların hepsi önden aldığını arkadan üflüyor
wolkswageni yedi bu araba yiğenim almanlar tir tir tiriyor fabrikayı kapadılar, yarı fiyatına alıyorum koltuk soğutma bile var
Selamlar henüz araç için full temizlikte kullanamadım. Ürün geldiğinde full şarj Edip evde biraz deneme yaptigimda evdeki tozları da çekiyordu tabi fiyatına göre bir performansı beklemek lazım bu işin piri Dyson başta olmak üzere aslında günlük hayatta duyduğumuz markalar. Ancak ben o kadar bütçeli bir ürün almak istemediğim için bunu tercih etmiştim objektif olarak yorum yapmam gerekirse fiyatının hakkını bence gayet veriyor.Emir hocam genel olarak memnun musun? Disarida ic dis temizleme 600 lira olmus artik kendim temizliyorum aracimi. dolayisiyla bir supurge sart oldu
topladığı tozu arkadan geri veriyor tutuğunu tutuyor filtre içinde ama arkadan da atıyor demek istedimüflemesin mi hocam ? anlamadım sorun nedir
aldım iade ettim benim aldığım öyleydi sizinki belki daha kalitelidir onu bilmiyorum bende 1400 tl civarına almıştım beğenmedimbende var öyle bir sey yok. hepsi derken nasıl bu kadar kesin karar verebiliyorsunuz?
Ben de buna katılmıyorum zaten ürünün toz haznesinde bir Hepa filtre var benim aldığım modelde metal filtre de var içerisinde. Tabii ki Hepa filtrenin kalitesi bildiğimiz markalardaki Hepa filtrelerdeki kaliteyle eşdeğer değildir ama evdeki kullanımımda memnun kalmıştım açıkçası.bunların hepsi önden aldığını arkadan üflüyor
Ben chery alıyorum adamım. Aks ve direksiyon kopma garantiliwolkswageni yedi bu araba yiğenim almanlar tir tir tiriyor fabrikayı kapadılar, yarı fiyatına alıyorum koltuk soğutma bile var
Ben chery alıyorum adamım. Aks ve direksiyon kopma garantili
bi kere ürün komple yalan bilgi ile dolu 17.000 pascal güçlü vakum diyorbende var öyle bir sey yok. hepsi derken nasıl bu kadar kesin karar verebiliyorsunuz?
değerler yalandır ama arkadan da tozu üflemiyor. ben yaklasık 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum ağır kirlerde iş yapar mı bilmem ama benim aracımı tertemiz yapıyor. son kademede ciddi çekiyor. gücü 10-15k falandır herhaldebi kere ürün komple yalan bilgi ile dolu 17.000 pascal güçlü vakum diyor
dyson 20.000 pa yani ben aldım dediğim gibi benim için çöp kusura bakma ama
değerleri yalan
Ben arkasından üflüyor demedimdeğerler yalandır ama arkadan da tozu üflemiyor. ben yaklasık 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum ağır kirlerde iş yapar mı bilmem ama benim aracımı tertemiz yapıyor. son kademede ciddi çekiyor. gücü 10-15k falandır herhalde