Hareket Halinde Devir 4000 1/d sınırlı uyarısı

İsim
erdal
Araç
Golf 8.5 life
Mrb. Arkadaşlar. Konu açılmış mı aradım ama bulamadım. Bugün seyir halindeyken aracımda Sınırlı devir 4000 1/d uyarısı aldım motor arıza ışığı yandı. Ardından diğer uyarılar geldi tahrik hatası, start stop devre dışı gibi. Hemen kenara çektim aracı kapatıp açtım düzeldi. Eve gelene kadarda bir daha uyarı vermedi. Araç Golf 8.5 2025 model. Başına böyle birşey gelen yada birlgisi olan varmı acaba?

Bu yazda benim başıma geldi aynı sorun aracı kapayıp Alınca duzeldi ama sonra yine geldi
Araç sürülüp otobandan da oldum yapılmali cihazla
Iki sensör değişimi yapıldı ve sorun açığa çıktı turbo da kapağı açıp kapatan bir metal parçası var onda takılma oluyormus tornacı da yenisi yapıldı ve takıldı sorun dizeldi
Onemli olan iyi bir usta bulmak
Inan Ankara’da Necati usta var 1,5 gün sadece problemi bulmak için ugrasti ve sorunu çözdü
Usta çok obemli
vw servisi turbo değişimi istemişti Buda dip not

Ekli dosyalar

• IMG_4872.jpeg
    IMG_4872.jpeg
    132.7 KB · Görüntüleme: 22
Cevaplar için teşekkür ederim tekrar ederse arıza kodu almaya çalışacağım. Yabancı kaynaklarda araştırdığıma göre bir çok kişinin başına gelmiş. Sorunun çözümü bulunamamış.

bilmiyorum aynı uyarı ve ışıklar bendede yandı 3 gün sonra birdaha oldu bir süre sonra marş hiç almadı aynı yazı vardı ekranda sonra akü bitmiş değiştiler düzeldi

bilmiyorum aynı uyarı ve ışıklar bendede yandı 3 gün sonra birdaha oldu bir süre sonra marş hiç almadı aynı yazı vardı ekranda sonra akü bitmiş değiştiler düzeldi
Yarın bir aküyü ölçtüreyim o zaman teşekkür ederim.

Bu yazda benim başıma geldi aynı sorun aracı kapayıp Alınca duzeldi ama sonra yine geldi
Araç sürülüp otobandan da oldum yapılmali cihazla
Iki sensör değişimi yapıldı ve sorun açığa çıktı turbo da kapağı açıp kapatan bir metal parçası var onda takılma oluyormus tornacı da yenisi yapıldı ve takıldı sorun dizeldi
Onemli olan iyi bir usta bulmak
Inan Ankara’da Necati usta var 1,5 gün sadece problemi bulmak için ugrasti ve sorunu çözdü
Usta çok obemli
vw servisi turbo değişimi istemişti Buda dip not
Kronik mi bu sorun acaba? Forumu takip edelim bakalım inşallah kronik değildir

tıpa tıp aynısını yasadım sabah. sağa çektim kapatıp açınca düzeldi. umarım anlık sensor hatasıdır.

İnşallah bir kaç kişi daha yazmış ya korkuttu

İnşallah öyledir. Sensör hatası olsun diye dua ediyoruz ya nereye düştük biz
yav bu sfd2 olmasa 2 dk obdeleven bağlayıp bakcam sorun neymiş diye ama yapamıyoruz işte. yarın rica edicem servise kayıt açmadan 2 dk bakar mısınız diye

Mrb. Arkadaşlar. Konu açılmış mı aradım ama bulamadım. Bugün seyir halindeyken aracımda Sınırlı devir 4000 1/d uyarısı aldım motor arıza ışığı yandı. Ardından diğer uyarılar geldi tahrik hatası, start stop devre dışı gibi. Hemen kenara çektim aracı kapatıp açtım düzeldi. Eve gelene kadarda bir daha uyarı vermedi. Araç Golf 8.5 2025 model. Başına böyle birşey gelen yada birlgisi olan varmı acaba?
Kontak kapat-aç düzelmesi yazılım ihtimalini güçlendiriyor / bence ECU bug

İnşallah bir kaç kişi daha yazmış ya korkuttu

İnşallah öyledir. Sensör hatası olsun diye dua ediyoruz ya nereye düştük biz
Ilk başlarda bende de öyle yaptı
Aracı cihaza baglayip otobana cikiacaksin en az 30 dk olcum yapılacak
önemli olan bu hata da araca bakan usta
Ustan dürüst ve uzman olmazsa bak gör sana çıkartacağı masrafa

Geri