Buji Değişimi Hakkında

İsim
mehmet
Araç
passat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler dilerim. 2017 Passat aracım an itibari ile 150.000 km dayanmış bulunmakta üzerindeki orijinal bujileri hiç değiştirmedim fabrika çıkışı. Ufaktan değiştiriyim diyorum. Sizlerden ricam bu ngk mı tavsiye edersiniz yoksa vag grubu orijinal bujileri mi ? Aradaki fiyat farkına değer mi ve almışken iridyum almak en iyisidir dimi platine gerek yok? Ürün linklerini aşşağı bırakıyorum saygılar.

https://www.otosupermarket.com/urun...leme-bujisi-seti-1-4-tsi-4-adet-2015-2022-ngk

https://www.uzmanparca.com/urun/volkswagen-passat-b8-1-4-tsi-benzinli-buji-seti-20152020-ngk_13087

https://www.onlineyedekparca.com/ur...el-sonrasi-1-4-tsi-motor-buji-takimi-orijinal

Hiç farkında değilim hızlıca üyelik açayım diye saçmalamışım kusuruma bakmayın. :) Mehmet ben Ankarada ikamet ediyorum, 30 yaşındayım. Tanıştığıma memnun oldum. :)

Hocam merhabalar forumumuza hoşgeldiniz.

Servisten fiyat teklifi almayı unutmayın. Orjinal bujilerin kalitesi tartışılmaz bir gerçektir. Alacağınız yan sanayi bujiler maximum 40 bin km gidecektir. Ayrıca buji değişimi sırasında buji pastası kullanılması ve doğru tork ile sıkılması gerekiyor.

Merhaba hoşbuldum :). Kendim yapamam zaten o bilgiye sahip değilim sahip olsam bile alet edevatım yok, cesarette edemem :) ama iyi bir ustaya götürüyüm diyordum ama evet haklısınız servisten de fiyat almak lazım saat birz ilerlesin arayayım bir bakalım sağ olun. Bir de değiştirmişken bujilerin yanında bobinleri, buji kablolarını da değiştirmemi önerir misiniz ? Komple yenilesin yani gerek var mıdır ?

Hocam merhabalar forumumuza hoşgeldiniz.

Servisten fiyat teklifi almayı unutmayın. Orjinal bujilerin kalitesi tartışılmaz bir gerçektir. Alacağınız yan sanayi bujiler maximum 40 bin km gidecektir. Ayrıca buji değişimi sırasında buji pastası kullanılması ve doğru tork ile sıkılması gerekiyor.
Daha yeni degistim serviste. 4800 tl odedim %30 indirimle.b

• Beğen
Tepkiler: SCC
Ben buji degisimini yetkiki servis tercih ederdim

Cok ucuk fiyat farki yoktur disarisi ile cakma bujiye denk gelebilirsiniz disarida

Surekli degisen parca degil

Daha yeni degistim serviste. 4800 tl odedim %30 indirimle.b
aaa gerçekten bedava desek yeridir internette bile attığım linkte güya dediklerine göre orijinal vag grubunu 5.000'e satıyorlar taktırmasını riskini falan saymıyorum yakın zamanda istanbula gideceğim ALTUR'dan bir randevu alayım o zaman ya da istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz yetkili servis var mıdır ?

Ben buji degisimini yetkiki servis tercih ederdim

Cok ucuk fiyat farki yoktur disarisi ile cakma bujiye denk gelebilirsiniz disarida

Surekli degisen parca degil
evet kesinlikle servis iyidir bence de risk almaya gerek yok neticede

Hiç farkında değilim hızlıca üyelik açayım diye saçmalamışım kusuruma bakmayın. :) Mehmet ben Ankarada ikamet ediyorum, 30 yaşındayım. Tanıştığıma memnun oldum. :)

Araç hangi model olursa olsun benim şahsi fikrim buji sadece serviste değiştirilir…

Araç hangi model olursa olsun benim şahsi fikrim buji sadece serviste değiştirilir…
Evet doğru haklısınız. Araç söz konusu olunca kaput altı, alt takım ve elektriksel aksamlarda 3'ün 5'in hesabını yapmamak gerekir. Periyodik bakım gibi sürekli masraf yapılan bir yer değil sonuçta bir kere yap sağlam yerde yap, orijinal taktır kafan rahat etsin.

Merhaba hoşbuldum :). Kendim yapamam zaten o bilgiye sahip değilim sahip olsam bile alet edevatım yok, cesarette edemem :) ama iyi bir ustaya götürüyüm diyordum ama evet haklısınız servisten de fiyat almak lazım saat birz ilerlesin arayayım bir bakalım sağ olun. Bir de değiştirmişken bujilerin yanında bobinleri, buji kablolarını da değiştirmemi önerir misiniz ? Komple yenilesin yani gerek var mıdır ?
Buji kablosu yok bizim araçta :) Onlar eski efsane kasa corolla döneminden kalma 😁 Bobinler arıza yapmadıkça değişmez. Kurcalatmayın bence.

aaa gerçekten bedava desek yeridir internette bile attığım linkte güya dediklerine göre orijinal vag grubunu 5.000'e satıyorlar taktırmasını riskini falan saymıyorum yakın zamanda istanbula gideceğim ALTUR'dan bir randevu alayım o zaman ya da istanbul avrupa yakasında tavsiye ettiğiniz yetkili servis var mıdır ?
Ankarada neden değiştirmiyorsunuz? Otomol VW den fiyat alın.

@mmmm Aynı bujiyle 150.000 km iyi sorun çıkarmamış aracınız.

Geri