Golf 8,5 style ses sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan audis8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eğer soket bir şekilde temin edilirse,
1000085971.png

trendyolda aşağıdaki gibi bir ürün mevcut. Kendi ara parçası uyar mı bilmiyorum ancak bir gönüllü belki satın alıp deneyebilir. :ROFLMAO:

https://www.trendyol.com/vibe/cven2-7m-v4-cven-serisi-7-cm-midrange-p-970752781

İlanda yerli üretim yazıyor ancak marka/model aramasında İngiliz bir şirket çıkıyor.

Uymazsa da bir şekilde ara parça yaptırmak gerekecek.

Ucuz yollu alternatif tavsiyem.

Doğuş 7-8 senedir çok yanlış bir yol izliyor,

Misal 100 tane Style paket, 100 tane R-Line Golf getiriyorsan,

Bunlardan 20-25 tanesini Harman-Kardon ‘lu ve Discovery Pro ‘lu getirsen her türlü satarsın,

Biraz da ortaya karışık Premium Led paketli (IQ Matrix Led - IQ Led Stop) araç getir peynir ekmek gibi satılır.

Doğuş 7-8 senedir çok yanlış bir yol izliyor,

Misal 100 tane Style paket, 100 tane R-Line Golf getiriyorsan,

Bunlardan 20-25 tanesini Harman-Kardon ‘lu ve Discovery Pro ‘lu getirsen her türlü satarsın,

Biraz da ortaya karışık Premium Led paketli (IQ Matrix Led - IQ Led Stop) araç getir peynir ekmek gibi satılır.

Bu tür eklentiler Türkiye de bencede satılır. Hatta satılmayacak arabada bu sayede satılabilir.

adamların kendi ürünleri de var
muhtemelen bunu alıcam. @chnekn yorumun nedir

golf 7 highline kullanıcısıyım.
üzerinde 8 hoparlörlü bir ses sistemi var orjinal.

benimkine göre bu yeni golf 8,5 style pakette ses sistemi nasıldır acaba?
neden opisyonel harman kardon gibi bir paket sunmuyorlar golfte bilginiz var mı?
ses sistemi çok mu iyi?
Bende 2025 life var aşırı güzel ses sistemi hiç problem yaşamadım ses temiz ve çok yüksek geliyor açarsan benim orta ayna titriyordu yani o biçim :D

adamların kendi ürünleri de var
muhtemelen bunu alıcam. @chnekn yorumun nedir
Hocam ürünün ismi/cismi belli olmadığı için ne söylesem uydurma olur. Büyük ihtimal çinden ithal edilip üzerine kendi logolarını yapıştırıp sattıkları bir ürün. Ürün çinli olmasına rağmen kaliteli de olabilir, kalitesiz de olabilir.

Ancak firmanın kendini tanımlama şekli bana biraz homemade gibi geldi.

RS Acoustics, seçkin Audi/VW araçlarının orijinal gösterge paneli/kapı hoparlörlerinin yerine doğrudan takılabilen, kullanımı kolay, tak ve çalıştır hoparlör yükseltmeleri tasarlamaktadır.

Şimdi aklıma geldi de, fikir olması için. Eskiden tabi yazıcı yok, cnc yok. MDF den, kontrplak dan yapılırdı kabinler ve çerçeveler. Hatta işi ilerleten insanlar mdf ile hazırladıkları iskeletin üzerine kumaş gerip polyester uygulaması yaparlardı. Orijinal bir ürün çıkardı ortaya.

Yani şuan elimde hiç bir imkanım olmasa, denemek için bile olsa gider bir kumpas, bir kıl testere, bir parçada kontrplak alıp kendi bağlantı parçamı yapmayı denerdim heralde.

Zaten burada asıl mesele bağlantı parçası.

Hocam ürünün ismi/cismi belli olmadığı için ne söylesem uydurma olur. Büyük ihtimal çinden ithal edilip üzerine kendi logolarını yapıştırıp sattıkları bir ürün. Ürün çinli olmasına rağmen kaliteli de olabilir, kalitesiz de olabilir.

Ancak firmanın kendini tanımlama şekli bana biraz homemade gibi geldi.
kararsız kaldım. bu kendi ürünlerini mi alsam herzt mi alsam. arada 2 kat fark var

Son düzenleme:
Ben ses sistemi ile ilgili kaliteyi
harman kardon ile çözdüm deniz kenarı piknik orman vs gittiğimdede inanılmaz iş görüyor.
cırt bantla sabitliyorum taş gibi duruyor seste muazzam yüksek

Ekli dosyalar

• IMG_3011.jpeg
    IMG_3011.jpeg
    82.9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3010.jpeg
    IMG_3010.jpeg
    354.7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Mevcut hoparlöre göre evet eder ama ben minik amfi ve ara soket alacağım kesme biçme istemiyorum soketi takıp işlem bitecek herşey tam olsun bir kaç aya hallederim…

Focal Impulse 4.320​

IMG_3593.jpeg

T-hernes
IMG_3594.jpeg
dostum golf7 için bunu alırsak hangi üniteler arasına takılıyor. sanırım bu ürün 4 kanal amfi sadece. ekran ve torpidodaki ünite arasına mı takılacak..
dynaudio alacak paramız yok :) fazla ortalığı dağıtmadan bende bi çözüm arıyorum. highline golf 7 nin ses karakteristiği iyi gerçekten ama bikaç tık ses yüksekliği fena olmazdı bozulmadan.. yaparsanız yorumlarınızı buraya yazın dostum.

Golf 7 ‘nin opsiyonel donanım olan Dynaudio ses sistemi hoparlörleri Danimarla üretimiydi, ve C segmenti bir araç için gerçekten çok başarılıydı.
whathifiden 5 yıldız almıştı.. ben araç sistemlerini test ettiklerini bile bilmiyordum. aslında siteyi takip ederim ve bi sistem alıcağım zaman yorumlarını mutlaka okurum. genelde yazdıkları doğru çıkar .
golf için özel bi review mi bilmiyorum ama referanstır bence whathifi..
istediğim setupta golf buldum lakin dynaudiolu denk gelmedi : ).. çok isterdim..

1775827001621.png
şöyle bir görsel buldum.. sanırım ekrana bağlanıyor ve amfi üzerinden hoparlörlere gidiyor.. yanlız "artı eksi" aküden kablo çekilmesi lazım gibi..

1775827001621.png
şöyle bir görsel buldum.. sanırım ekrana bağlanıyor ve amfi üzerinden hoparlörlere gidiyor.. yanlız "artı eksi" aküden kablo çekilmesi lazım gibi..
Aküden kablo çekmeye gerek yok. Kesme biçme olmadan Üniteye giren Quatlock u çıkarıyorsunuz ISO ara kablonun bir tarafını araçtan gelen kablo demetine takıyorsunuz diğer ucu üniteye, EXT 150 kablosunu araya taktığınız Harness kablonun açıkta kalan soketlerine diğer uç girişleride mini amfiye takılıyor. Eğer Subw kullanacaksanız EXT 150 kablosunda amfi girişide olması gerekiyor. Çok büyük bir fark beklemeyin.

Ekli dosyalar

• 036f5b56-c530-467b-a7c3-7a92ee8f50fd.jpeg
    036f5b56-c530-467b-a7c3-7a92ee8f50fd.jpeg
    208.4 KB · Görüntüleme: 6
  • 73ef9690-ad28-4221-8c75-37721fb2f940.jpeg
    73ef9690-ad28-4221-8c75-37721fb2f940.jpeg
    342.6 KB · Görüntüleme: 6
  • a2a82f79-7355-411b-aa0e-c90757f208db.jpeg
    a2a82f79-7355-411b-aa0e-c90757f208db.jpeg
    346.2 KB · Görüntüleme: 4

Geri