Golf 8,5 style ses sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan audis8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tmm sabah sorarım model bellimi…
Hertz Mille Legend sanırım. tam model yazmıyor.

@chnekn
@metinkar
Center speaker ‘ı değiştirince ne fark edecek ki, sonuçta (dialog - konuşma sesleri) harici pek bir işe yaramıyor.

Hocam bende sadece sistem ve telefon sesleri için sanıyordum. Fakat forumlarda insanlar müzik de çaldığını söylemişler.

Sanıyorum ki bir tür woofer. Yani Subwoofer ve Kapı hoparlörleri arasında bir bölgede ki sesleri çıkartacak şekilde filtrelenmiş. Sanıyorum ki 150-200hz ve 3000-5000hz arasındaki sesler için.

Piyasadaki diğer hoparlörler de daha geniş bir ses aralığına cevap verdiği için değişiklik sonrası bir miktar ses artışı sağlanıyordur. Ev sinema sistemlerindeki 5inci orta hoparlör gibi çalışacağını tahmin ediyorum.

Hertz ML 700.3 Legend tam modeli buymuş.

@chnekn hocam 100w max falan diyor anfisiz olur mu bu? uyum için bakmamız gereken tek şey 4ohm olması mı

Hertz Mille Legend sanırım. tam model yazmıyor.

Herz bu ilandaki çok pahalı…

26k çok…

@metinkar

Hertz ML 700.3 Legend tam modeli buymuş.

@chnekn hocam 100w max falan diyor anfisiz olur mu bu? uyum için bakmamız gereken tek şey 4ohm olması mı

Hocam oraya 3" herhangi bir 4ohm hoparlör takılabilir sorun olmaz.

100W max dedikleri hoparlörlerin anlık ve kısa süreli olarak çalışabileceği azami gücü ifade ediyor. Pratikte ise 50W rms yani devamlı ve en iyi şekilde azami güç 50w

Şu 1000w 2000w gibi ibarelerle satılan Subwooferlar gibi gerçekte en kralı 300w rms güç için oluyor.

Amfisiz çalışmasında bir problem yok. Sadece önceki mesajımdan birinde belirttiğim gibi tam kapasite kullanılamaz. Yani medya ünitesi 20W güç veriyorsa hoparlör de 20W güçte çalışır.

Geri