Golf 8,5 style ses sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan audis8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Focal de üst düzey ürünleri sadece Fransa'da üretiyor. Diğer ürünlerin çoğu çinden gelme. Fabrikası benim yaşadığım bölgede burada.

Gerçi artık neredeyse her marka aynı durumda. Ucuz ürünleri asyadan, pahalı ürünleri batıdan üretiyorlar.
Öyle maalesef.

Focal de üst düzey ürünleri sadece Fransa'da üretiyor. Diğer ürünlerin çoğu çinden gelme. Fabrikası benim yaşadığım bölgede burada.

Gerçi artık neredeyse her marka aynı durumda. Ucuz ürünleri asyadan, pahalı ürünleri batıdan üretiyorlar.
Golf 7 ‘nin opsiyonel donanım olan Dynaudio ses sistemi hoparlörleri Danimarla üretimiydi, ve C segmenti bir araç için gerçekten çok başarılıydı.

Golf 7 ‘nin opsiyonel donanım olan Dynaudio ses sistemi hoparlörleri Danimarla üretimiydi, ve C segmenti bir araç için gerçekten çok başarılıydı.
2012 de Scirocco aracımı Dynaudio ses sistemli opsiyonel olarak sipariş vermiştim ama ödediğim ücrete değer bir fark görmemiştim, araç Dynaudio opsiyonel olmasına rağmen amfi sub vs bir şey yoktu menüde ekolayzer, direklerde ve hoparlörlerde Dynaudio yazısına ödemiştim sanırım farkı :)

2012 de Scirocco aracımı Dynaudio ses sistemli opsiyonel olarak sipariş vermiştim ama ödediğim ücrete değer bir fark görmemiştim, araç Dynaudio opsiyonel olmasına rağmen amfi sub vs bir şey yoktu menüde ekolayzer, direklerde ve hoparlörlerde Dynaudio yazısına ödemiştim sanırım farkı :)
Golf 7 ‘deki oldukça iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: RKR

Şuradan yakalamıştım konuyu. Başka bir başlık daha vardı galiba ve RS’nin ürün sayfasında bulunan yorumları okumuştum.
şu olayı gerçekten yapsak aşırı iyi olur. böyle ufacık yeri sökmeye razıyım.

Bağlantı için gereken kasayı bir şekilde hallederiz abi. Soket için araştırma yapmadım ama firma ile aran iyi ise en azından denemelik bir deneyimleme şansın olur mu diye merak ettim aslında. Yurt dışında bu değişimi yapanlar baya memnun kalmış harman kardon opsiyonuna sahip olanlar bile. Tek hoparlör için iyi bir ücret değer değmez deneyip görüş bildirebilir misin acaba?

Şimdi ortadaki center yerine hangi ürünü almak lazım yada şu ürünü alsak soket uyarmı yada uyan soket bulurmusun diye mi sorayım tam bana açık açık herşeyi yazarsan Serkan ile görüşeyim…

Bilgilendirme yapayım…
Serkan ile görüştüm bu forumdaki bu ürünü anahtar teslimi 7.500₺ yapabilirim dedi…

IMG_4267.jpeg

IMG_4268.jpeg
IMG_4266.jpeg

Bilgilendirme yapayım…
Serkan ile görüştüm bu forumdaki bu ürünü anahtar teslimi 7.500₺ yapabilirim dedi…

IMG_4267.jpeg

IMG_4268.jpeg
IMG_4266.jpeg
çok iyi. direkt soket sokete değil mi? arada aparat oluyor mu?
@chnekn hocam siz sorun olabilir gibi bir şey demişsiniz sanırım. yorumunuz nedir

çok iyi. direkt soket sokete değil mi? arada aparat oluyor mu?
@chnekn hocam siz sorun olabilir gibi bir şey demişsiniz sanırım. yorumunuz nedir

Anahtar teslimi dediğine göre herşeyi yapacak teslim edecek…

@metinkar Eğer orijinal ürün kullanıp da bu fiyatı verdiyse bence çok iyi bir fiyat.

@omer Yok hocam, diğer arkadaş bazılarında sorun yaşanmış demişti. Bende hoparlör olarak 4Ohm kullanılırsa bir sorun olmayacağını, 2Ohm hoparlörlerin amfiye zarar verebileceğini söylemiştim.

Ancak bir üst mesajdaki görseldeki ürün Audison 4Ohm 50Wrms görünüyor. Yani bir sorun olmaması gerekiyor.

@metinkar Eğer orijinal ürün kullanıp da bu fiyatı verdiyse bence çok iyi bir fiyat.

@omer Yok hocam, diğer arkadaş bazılarında sorun yaşanmış demişti. Bende hoparlör olarak 4Ohm kullanılırsa bir sorun olmayacağını, 2Ohm hoparlörlerin amfiye zarar verebileceğini söylemiştim.

Ancak bir üst mesajdaki görseldeki ürün Audison 4Ohm 50Wrms görünüyor. Yani bir sorun olmaması gerekiyor.

Teyit etmek için ürün adı model nedir…

Özen hifi de çakma mal olmaz Avrupa yakası bir çok ürünün bayisi…

@chnekn
@metinkar
Center speaker ‘ı değiştirince ne fark edecek ki, sonuçta (dialog - konuşma sesleri) harici pek bir işe yaramıyor.

Geri