Golf 8,5 style ses sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan audis8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Focal de üst düzey ürünleri sadece Fransa'da üretiyor. Diğer ürünlerin çoğu çinden gelme. Fabrikası benim yaşadığım bölgede burada.

Gerçi artık neredeyse her marka aynı durumda. Ucuz ürünleri asyadan, pahalı ürünleri batıdan üretiyorlar.
Öyle maalesef.

Focal de üst düzey ürünleri sadece Fransa'da üretiyor. Diğer ürünlerin çoğu çinden gelme. Fabrikası benim yaşadığım bölgede burada.

Gerçi artık neredeyse her marka aynı durumda. Ucuz ürünleri asyadan, pahalı ürünleri batıdan üretiyorlar.
Golf 7 ‘nin opsiyonel donanım olan Dynaudio ses sistemi hoparlörleri Danimarla üretimiydi, ve C segmenti bir araç için gerçekten çok başarılıydı.

Golf 7 ‘nin opsiyonel donanım olan Dynaudio ses sistemi hoparlörleri Danimarla üretimiydi, ve C segmenti bir araç için gerçekten çok başarılıydı.
2012 de Scirocco aracımı Dynaudio ses sistemli opsiyonel olarak sipariş vermiştim ama ödediğim ücrete değer bir fark görmemiştim, araç Dynaudio opsiyonel olmasına rağmen amfi sub vs bir şey yoktu menüde ekolayzer, direklerde ve hoparlörlerde Dynaudio yazısına ödemiştim sanırım farkı :)

Geri