Dostlar bugün fark ettim. Bagaj tarafından sanki 10 litrelik su çalkalanıyor gibi ses geliyor. Bagajda ya da başka bir yerde su alma belirtileri yok. Benzin deposundan geldiğini düşünüyorum sizlerde yaşayanlar var mı ?
Golf 8 lerin tümünde var bu ses 8.5 larda biraz daha azaldı. Normal sorun yok.Dostlar bugün fark ettim. Bagaj tarafından sanki 10 litrelik su çalkalanıyor gibi ses geliyor. Bagajda ya da başka bir yerde su alma belirtileri yok. Benzin deposundan geldiğini düşünüyorum sizlerde yaşayanlar var mı ?
Depo tam doluyken de ses geliyor mu?
Muhtemelen yakıtın çalkalanmasıyla ses geliyordur.
Hocam tam doluyken ses yoktu. 4 te 1i bitince ani frende vs çalkalanma sesi duyar oldum.Depo tam doluyken de ses geliyor mu?
Muhtemelen yakıtın çalkalanmasıyla ses geliyordur.
Gerçekten çok ilginç önceki aracım clio ile aralarında segment farkı var sözde. Ama onda böyle bir durum yoktuDepo Yarıdan fazla ve daha fazla dolu iken genelde geliyor.
Benim eski arabam leon'da da vardı çalkalanma sesi. Depoya fazla benzin almaktan imtina ettirirdi.
Bu arabada da derinden bi ses aldım ama daha az. Çok deneyimleyemedim bakalım artık.
Olay, fabrikaların montaj esnasında depodaki dalgakıran mekanizmasından vazgeçmesi ile meydana geliyormuş diye okumuştum bi yerlerde.
Yani koca firmalar böyle bir şeyden neden vazgeçmiş anlamıyorum.
Hocam çok ilginç ya gülmemek elde değil. 2024 model araçlardan bahsediyoruz.Benim araçtada var aynı ses. Ben önde olduğum için duymamıştım oğlum arabadan su sesi geliyor dedi o zaman anlamıştım. Yakıt deposundan geliyor ses. Araç 8.5.
Bu nasıl zenginlik hocamHerkes güzelce açıklamış.
Mk7 döneminde biz buna zenginlik sesi diyorduk![]()