Golf 8 benzin deposundan gelen ses

İsim
Hakan
Araç
Golf 8
Dostlar bugün fark ettim. Bagaj tarafından sanki 10 litrelik su çalkalanıyor gibi ses geliyor. Bagajda ya da başka bir yerde su alma belirtileri yok. Benzin deposundan geldiğini düşünüyorum sizlerde yaşayanlar var mı ?

Dostlar bugün fark ettim. Bagaj tarafından sanki 10 litrelik su çalkalanıyor gibi ses geliyor. Bagajda ya da başka bir yerde su alma belirtileri yok. Benzin deposundan geldiğini düşünüyorum sizlerde yaşayanlar var mı ?
Golf 8 lerin tümünde var bu ses 8.5 larda biraz daha azaldı. Normal sorun yok.

Normal, geçenlerde Golf 8.5'da fark ettim. Bir önceki arabam Leon 2015'de de yaşanıyordu yakıt çalkalanmasıyla alakalı, endişe edilecek bir şey yok.

Depo Yarıdan fazla ve daha fazla dolu iken genelde geliyor.

Benim eski arabam leon'da da vardı çalkalanma sesi. Depoya fazla benzin almaktan imtina ettirirdi.

Bu arabada da derinden bi ses aldım ama daha az. Çok deneyimleyemedim bakalım artık.

Olay, fabrikaların montaj esnasında depodaki dalgakıran mekanizmasından vazgeçmesi ile meydana geliyormuş diye okumuştum bi yerlerde.

Yani koca firmalar böyle bir şeyden neden vazgeçmiş anlamıyorum.

Depo Yarıdan fazla ve daha fazla dolu iken genelde geliyor.

Benim eski arabam leon'da da vardı çalkalanma sesi. Depoya fazla benzin almaktan imtina ettirirdi.

Bu arabada da derinden bi ses aldım ama daha az. Çok deneyimleyemedim bakalım artık.

Olay, fabrikaların montaj esnasında depodaki dalgakıran mekanizmasından vazgeçmesi ile meydana geliyormuş diye okumuştum bi yerlerde.

Yani koca firmalar böyle bir şeyden neden vazgeçmiş anlamıyorum.
Gerçekten çok ilginç önceki aracım clio ile aralarında segment farkı var sözde. Ama onda böyle bir durum yoktu :)

Karavan su depolarında dalga kırıcı bulunur. Yakıt depolarında var mı bilmiyorum. Belki yalıtımı yetersizdir, ya da araba çok sessizdir.;)

Benim araçtada var aynı ses. Ben önde olduğum için duymamıştım oğlum arabadan su sesi geliyor dedi o zaman anlamıştım. Yakıt deposundan geliyor ses. Araç 8.5.

Herkes güzelce açıklamış.
Mk7 döneminde biz buna zenginlik sesi diyorduk 🤣

Geri