Bahsedilen fiyatlara Antalya’da İnci, Mutlu veya adını duymadığımız marka akü satıyorlar.. çok şaşkınımApaydınlardan daha uyguna bulmak zor. Ben de bir kere aldım memnun kaldım.
Apaydınlar Varta’nın distribütörü olan firmanın antreposuna çok yakın bir konumda okduğu için fiyatları uygundur, Fiyatları etkiliyen diğer faktör istanbul dışında bir işletme olduğu için fiyatların makul olması anlaşılır birşeyBahsedilen fiyatlara Antalya’da İnci, Mutlu veya adını duymadığımız marka akü satıyorlar.. çok şaşkınım
valla en azından midemiz güzel bi et görür hocam bende gidicem sanırsamKodlama yapiyorlar hocam bende gitmistim adamlar konusunda uzman
Honda crv icin gitmistik istanbul Mecidiyekoy den gitmeye deger fiyat farki vardi varta agm icin
Hee gittik kar ettik de cayirovada recepin yerinde ocakbasinda yemek yiyip daha cok zarar etmistik![]()
Hocam ben yağ bakımına götürcem bu zubizu dediğiniz şey ne oluyor indirim nasıl yaptırıyoruzAracınız 2015 model olduğu için serviste (yedek parça ve işçilikte) %30 Zubizu indiriminiz mevcuttur, 13.500 tl. üzerinden %30 indirim uygulanır,
Serviste (orjinal akü ve eko seri orjinal akü) olmak üzere 2 tip akü bulunur,
Eko seri olanın fiyatı biraz uygundur ama ömrü kısadır, kalitesi ve gücü kısılmıştır,
Aracınız dizel mi benzinli mi..?
Aküyü ölçtürüp ona göre değişim yaptırabilirsiniz,
Dışarda taktıracaksanız Varta öneririm,
Alacağınız akünün üretim tarihine dikkat ediniz, 4-5 aydan daha eski tarihli almayınız, bazı uyanık satıcılar fiyatı uygun tutar ama eski tarihli satar, akünün üretim tarihi önemlidir, Aksini söyleyen, 1 yıl bişey olmaz diyen söylemlere itibar etmeyiniz.
Sistem aracın yaşına göre otomatik kendisi yapıyor. Volkswagenim uygulamasına üye olmanız yeterliHocam ben yağ bakımına götürcem bu zubizu dediğiniz şey ne oluyor indirim nasıl yaptırıyoruz