Golf Akü Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dervis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apaydınlardan daha uyguna bulmak zor. Ben de bir kere aldım memnun kaldım.

Apaydınlardan daha uyguna bulmak zor. Ben de bir kere aldım memnun kaldım.
Bahsedilen fiyatlara Antalya’da İnci, Mutlu veya adını duymadığımız marka akü satıyorlar.. çok şaşkınım

Bahsedilen fiyatlara Antalya’da İnci, Mutlu veya adını duymadığımız marka akü satıyorlar.. çok şaşkınım
Apaydınlar Varta’nın distribütörü olan firmanın antreposuna çok yakın bir konumda okduğu için fiyatları uygundur, Fiyatları etkiliyen diğer faktör istanbul dışında bir işletme olduğu için fiyatların makul olması anlaşılır birşey

Apaydınlar bu iste en baba çözüm ama?

Oraya gidip yerinde aküyü değiştireceksin ! O zaman en ucuza en klas en taze varta aküyü taktırıp isini hallediyorsun. (Eski akünü orada bırakacaksın)

Kargoyla bulundugun şehre aküyü siparis ettiginde eski akünü onlara vermedigin icin fiyat artıyor +12 kilo kargo bedelini de fiyata yedirdiklerinde apaydınların fiyat avantajı kalmıyor.

Kodlama yapiyorlar hocam bende gitmistim adamlar konusunda uzman

Honda crv icin gitmistik istanbul Mecidiyekoy den gitmeye deger fiyat farki vardi varta agm icin

Hee gittik kar ettik de cayirovada recepin yerinde ocakbasinda yemek yiyip daha cok zarar etmistik :)
valla en azından midemiz güzel bi et görür hocam bende gidicem sanırsam :D

Aracınız 2015 model olduğu için serviste (yedek parça ve işçilikte) %30 Zubizu indiriminiz mevcuttur, 13.500 tl. üzerinden %30 indirim uygulanır,

Serviste (orjinal akü ve eko seri orjinal akü) olmak üzere 2 tip akü bulunur,

Eko seri olanın fiyatı biraz uygundur ama ömrü kısadır, kalitesi ve gücü kısılmıştır,

Aracınız dizel mi benzinli mi..?

Aküyü ölçtürüp ona göre değişim yaptırabilirsiniz,

Dışarda taktıracaksanız Varta öneririm,

Alacağınız akünün üretim tarihine dikkat ediniz, 4-5 aydan daha eski tarihli almayınız, bazı uyanık satıcılar fiyatı uygun tutar ama eski tarihli satar, akünün üretim tarihi önemlidir, Aksini söyleyen, 1 yıl bişey olmaz diyen söylemlere itibar etmeyiniz.
Hocam ben yağ bakımına götürcem bu zubizu dediğiniz şey ne oluyor indirim nasıl yaptırıyoruz

Hocam ben yağ bakımına götürcem bu zubizu dediğiniz şey ne oluyor indirim nasıl yaptırıyoruz
Sistem aracın yaşına göre otomatik kendisi yapıyor. Volkswagenim uygulamasına üye olmanız yeterli

Geri