Bu 8-8,5 larda far yükseklik ayarlama varmı acaba
Opsiyonelmi geliyor ıQ led matris gibisinden.
Benim dışımda biri cevaplasın, standart hali nasıl bilmiyorum çünküBu 8-8,5 larda far yükseklik ayarlama varmı acaba
var, aracı her çalıştırdığımda yukarı-aşağı ayarlıyorBu 8-8,5 larda far yükseklik ayarlama varmı acaba
[/url]EURO NCAP 2026 KARARLARI
euro ncap, 2026 yılından itibaren sis farları, sinyal, dörtlüler ya da silecekler gibi fonksiyonların sadece dokunmatik ekran ile yönetildiği araçlara tam puan vermeyecek.
euro ncap protokollerini genelde 3 yılda bir yeniliyor. 2029 itibarıyla bu testlerin daha da sıkılaşacağı, klima kontrolleri ve ses seviyesi gibi ayarları dokunmatik ekran ile yaptıran araçlardan da puan kırılması düşünülüyor.
Katılıyorum +1Ocak - Haziran 2025 arası Avrupa'da satılan elektrikli araç sayısı:
1-VW Group - 267.679
2-Tesla - 108.665
3-BMW - 55.049
4-Hyundai/Kia - 54.405
5-Renault Group - 43.119
6-Volvo - 38.835
7-Mercedes - 36.811
8-Stellantis - 22.664
Burda Volkswagen şöyle böyle diyoruz ama adamlar açık ara farkla en çok satan. Tabiki bunu bir sürü marka ile yapmış ama sonuçta yapmış
Sağdan kaynak yapanı görünce çıldırmış araçAraba resmen krize girip kendi kendine delirmiş çok garip neden böyle olmuş acaba
Her şeyi geçtim de sürücü neden müdahale etmiyor. Çok merak ediyorum doğrusu???
@Savatage bu otonom sürüş harbiden beyin falan sulandiriyor herhalde refleksler 0 a inmiş
Vallaha çok garip yaSağdan kaynak yapanı görünce çıldırmış araç