Hocam tamamen hakklısınızBir üye konu açıyor. 6 ile 7'yi karıştırmış. Bunu iletiyorsunuz ve sorununa çözüm de olmaya çalışıyorsunuz.
Özür dileyip kusura bakmayınız , verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim diyeceği yerde , konuyu bilen biri yazsın yazıyor.. geçmiş olsun da dilemişiz insan bir sağol der, teşekkür ederim der..
Sanki müşteri hizmetleri ya da yapay zeka cevap verecek..
Gerek yok. Kılavuza baksın , sanayiye gitsin , servise gitsin sorununa oradan çözüm bulsun.
Yine bu kullanıcı Golf 7 genleşme kabına , Golf 6 kapağı takmış.. Golf 7'yi modifiye ederek Golf 6 yapacak bu gidişle..Bir üye konu açıyor. 6 ile 7'yi karıştırmış. Bunu iletiyorsunuz ve sorununa çözüm de olmaya çalışıyorsunuz.
Özür dileyip kusura bakmayınız , verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ederim diyeceği yerde , konuyu bilen biri yazsın yazıyor.. geçmiş olsun da dilemişiz insan bir sağol der, teşekkür ederim der..
Sanki müşteri hizmetleri ya da yapay zeka cevap verecek..
Gerek yok. Kılavuza baksın , sanayiye gitsin , servise gitsin sorununa oradan çözüm bulsun.
Ya kamera bozuldu ya da gelenekselci bir araç sahibi...Alternatif çözüm diye buna denir..
![]()
valla içinden geçerim hocam dünya malı dünyada kalır6 yaşında 9 bin kmde Golf !
[/URL]
Hadi fiyatı geçtim, lastikleri ve sıvı bakımları da yaptık diyelim,
İnsan sürmeye kıyamaz bunu, km artacak diye
gerçi 1.0 motormuş sanırım alan kişide beğenmedi o yüzden düşük kaldı kilometre6 yaşında 9 bin kmde Golf !
[/URL]
Hadi fiyatı geçtim, lastikleri ve sıvı bakımları da yaptık diyelim,
İnsan sürmeye kıyamaz bunu, km artacak diye
Merkez sayılır hocam, Kayseriye uğradığınız zaman haberleşelim görüşelim.Konudan bağımsız kayserıde neredesın bende kayserılıyım
kullandım bir süre performansı çok yeterliydi, bence araca az ihtiyaç duyan birisinin elindeymiş belli ki garajda yatmış.gerçi 1.0 motormuş sanırım alan kişide beğenmedi o yüzden düşük kaldı kilometre
İlan paylaşımı sonrası buradan bakıldıkça artan görülme sonucu vazgeçmiş olmalı..Bir daha ilan falan paylaşmayacağım,
ikisi de yayından kalkmış.