ANA KONU

Arkadaşlar son birkaç gündür şiddetli yağmur var yaşadığım yerde. Sol arka kapıyı açtığımda fitil etrafında (fitilin en alt  kismi) bayağı su birikmiş oluyor, bunun sebebi ne olabilir acaba? Kapı içinden oraya su süzülmüş gibi bir izlenim oluştu bende. 

Hatta geçen gün biraz paspasa da geçmişti.

edit : 

videodaki ile aynı durum. dış fitil aralığından sızdırıp hoparlörün olduğu yerden geçiyormuş su. gel de şimdi bu durumu servise anlat :)  hoparlörde şimdilik bir sıkıntı yok ama ilerde paslanma ihtimaline karşı değiştirmelerini istemeli miyim?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arac kac model bende yeni aldıgımda vardı farlar acık 2 saat gezdikten sonra bugu kalmadı ve tekrarlamadı servisteki arkadaslarda olabilir ama tekrarlarsa sıkıntı olur dediler son olarak farların arka kosmındaki ampulleri kapatan plastik yerinden cıktıgında da yapabiliyor tam olarak oturduguna emin olun yakın zamanda ampl degişimi olduysa ondan da yapabilir sadace öneri genede uzman bilgisi şart 

Hocam araç 7.5 kasa hiç ampul değişimi olmadı sadece bu vardı canimi sıktı diğer farda birsey yoktu baktığımda 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam araç 7.5 kasa hiç ampul değişimi olmadı sadece bu vardı canimi sıktı diğer farda birsey yoktu baktığımda 
büyük ihtimal tekrarlar gibime geliyor.mutlaka hava alıyor ki içerisinde bugu oluşmuş.

dün bir forumda okumuştum  sorunsuz  araba yoktur diye gerçektende öyle sorunsuz bir araba olamaz çünkü sorun olacak ki fabrika yedek parça satsın.

bu vw grubunda biraz daha fazla sanırım sıfır araba ve farın bu halde olması can sıkıcı..

@palsak Sorunsuz araç vardır sorunsuz volkswagen yoktur 😊 6 yıldır mazda 6 kullanıcısıyız şuana kadar yağ filtre dışında tek masrafı buji değişimiydi onuda keyfimize değiştirdik . Trim sesi bile yok 😊

Bu sabah (malumunuz Ankara ya kar yagdi) durup duruken arka kapi acik uyarisi yandi. Ama sabah yola cikmadan arka kapiyi hic acmadim buz tuttugu icin.. Sonra nasil oldu da kapi acik uyarisi verdi acaba ? Buz cozulunce kapinin kilit sistemi gevsemis olabilir mi ?

Arkadaşlar Merhaba , 2016 golf comfortline sahibiyim. sabah aracı çalıştırdığımda  5 dakika sonra motor  ısındıktan sonra sıcak klimayı açtım.  gideceğim yer 8, 9 km kısa mesafe ve fan devreye girdi bunu bazen yapıyor sebebi  ne olabilir?

Arkadaşlar bu gün aracıma spoiler almaya karar verdim bana 225 lira fiyat istediler nasıl sizce parlak siyah??

5491279E-B6F7-46EC-85C9-D3728406439B.jpeg

Geri