ANA KONU

@bf417 orman yeşilini ben alırdım . Her taraf beyaz araba dolu ( kendi aracımda beyaz ) farklı renk olması güzel aracımı sıfır alsaydım kesinlikle beyaz almazdım
beyaz sonrası değişiklik olsun diye alınacak bir renkte değil .

haaa şu olur. 

bu ara tam 105 e 1.0 comfort manuel alıcakken beyaz

showroomda duran orman yeşili aynı donanım araca 95 fiyat biçilirse o zaman bi dakka denir st ye! (ki zaten öyle oluyor. ist. tamaş 13 ocak 2018 de 121 e anahtarı verdiler bana tdi tungsten high manuel.

aynı hafta ankara eskihisar orman yeşili aynı araç 113 ?  ve 1 ay daha satılmadı o araç ankara da ! muhtemelen 109 a gitmistir.

bana renksizlik / içkarartma/depresyon farkını 10 bin olarak düşecekse st ? o zaman bu renk pasifik mavi gibi gözükür anca .

almanlar rizeye artvine yayla gezisine gelip  harbi orman yeşili görmeliler. 

çocukken suluboyayla 50 renk karıştırıp 500 renk üretirdik resim dersinde?

böyle dandik renk hiç türetemedik

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Savatage Hocam canlı hiç görmedim fakat fotoğraflarda o kadarda çirkin gözükmüyor 😊 5 bin indirim bile yapsalar ben alırım 😊 Tabi canlı da görmek lazım 

@Savatage Hocam canlı hiç görmedim fakat fotoğraflarda o kadarda çirkin gözükmüyor 😊 5 bin indirim bile yapsalar ben alırım 😊 Tabi canlı da görmek lazım 
beni de fotolarda kıvanç tatlıtuğa benzetiyorlar  :P   kara kuru Sivaslıyım aslen

Neyse bu kadar çamur attık ama (belki çamur biraz açar bu rengi)

Dediğim gibi günün birinde biri orman yeşili golf   highline+r line+ full line alır gelir foruma . Bizede hoşgeldin /hayırlı olsun demek düşer. Yeterki  renk farkını düştüler  (eksi) -10 bine aldım  desin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
Makyajlı golflerin renkleri golf4 lerde var.turmerik sarı orman yeşili antrasit mavi.şimdi alacak olsam turmerik sarı favorim olurdu.yeşilde fena değil sıra dışı olurdu.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@serology55 hocam focusu görünce aklıma gelmedi değil ama şunu da düşündüm, geçtiğim bir yerde kavşaktan yukarı çok dik bir yokuş var; bu yokuşu çıkarken manuel vites düşürsem bazen çok dengesiz oluyor, ama s moda alsam o biraz daha düzgün şekilde yapıyor bu ayarı. Vites kolunu bir tık geri çektiğim anda hemen s’e geçiyor zaten. Şimdi o halka olsa işim zor olur, ama audideki gibi küçük ve yine vites kolu karakterli bir kol varlığında hem alan kaplamaz hem de işlevsel kalmaya devam eder.

Merhaba,

2015 golf 7 higline aracimin sag on kapi hoparloru arizali,degismesi lazim.Servis 400 tl civari bur fiyat verdi.Piyasadan bir hoparlor taktirsam iki kapida hoparlorler farkli olacagindan ses olarak bir sıkıntı yasar mıyım, ya da hangi fiyat araliginda hoparlorler orjinallere denktir diye bakmaliyim.

Selam arkadaşlar,

BCM'e pin eklemek için soketi nasıl çıkartıyoruz ? Eklemek istediğim pini BCM'e kadar getirdim ancak sökülecek bir sökülebilecek bir konektör göremedim. BCM konektörüne erişim için trim sökmek gerekiyor mu ?

Şimdiden teşekkürler.

@OSCAR WILD Bence çıkma alın hem orjinall ürün olur hemde iki tarafta aynı olacağı için seste sıkıntı yaşamazsınız .

Selam arkadaşlar,
BCM'e pin eklemek için soketi nasıl çıkartıyoruz ? Eklemek istediğim pini BCM'e kadar getirdim ancak sökülecek bir sökülebilecek bir konektör göremedim. BCM konektörüne erişim için trim sökmek gerekiyor mu ?
Şimdiden teşekkürler.
4f452b8a130f6a1372516fef9d78a8e3.jpg

995a6fc7839df12a46dc6400287a36f8.jpg

04009639c3fdf6c29552c10dac4b6a44.jpg

Pedalların üstü sökülecek. Kapı ile dashboard arasındaki parçayı son fotoduki gibi sökerseniz kolaylıkla sökebilirsiniz. Dikkatli olun. Güç kullanmayın. Tırnaklı bir yapıdır. Tırnağından kurtardığınız anda kendini bırakır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] Çok teşekkürler, Aliexpress'den bir trim sökme aparatı söyleme zamanı gelmiş [emoji4] 
Aparat gelene kadar bir tornavidanın ucuna ince bir bez sararsanız öyle de iş görecektir. Lakin önerim tabiki trim sökme aparatıdır. Turuncu olanlar çok sağlam değil siyah kaliteli sökme aparatları var aliexpresste biraz daha pahalı ama kalitelidir. Onlardan tavsiye ederim.

@Ömer Kahraman Turuncu olanlara karşı uyardığınız için teşekkürler ancak siz hemen cevap vermiş olmanıza rağmen aradaki sürede turuncu olanları söylemiş bulundum  :) . Bunlar eğilip bükülürse artık bir set de onlardan söylerim.  

[mention=4484]Ömer Kahraman[/mention] Turuncu olanlara karşı uyardığınız için teşekkürler ancak siz hemen cevap vermiş olmanıza rağmen aradaki sürede turuncu olanları söylemiş bulundum [emoji4]. Bunlar eğilip bükülürse artık bir set de onlardan söylerim.  
Sevkiyat yapılana kadar iptal edebilirsiniz. Zaten 2-3 gün içinde anca sevkiyat yapıyorlar. Sevkiyat bekleyen siparişlerden iptal edebilirsiniz.

Geri