ANA KONU

Daha evvel Volkawagenim uygulaması üzerinden başarıyla servis randevusu alabilen oldu mu Allah aşkına? Bilmem kaç kere çağrı merkeziyle görüşmeme rağmen sürekli “Randevu işlemi yapılamamaktadır.” hatası alıyorum. %10 işçilik indirimi sadece göstermelik sanırım.

orman yeşil olanı  için renksizlik farkını düşmeleri lazım bu fiyattan !!! 5-10 bin

Moderatör tarafında düzenlendi:
orman yeşil olanı  için renksizlik farkını düşmeleri lazım bu fiyattan !!! 5-10 bin
her ne kadar zevkler ve renkler tartışmaz dense de bende hiç sevmedim bu rengi. fiyat indirimi yapsalar da pek satılacağını sanmıyorum :)  

her ne kadar zevkler ve renkler tartışmaz dense de bende hiç sevmedim bu rengi. fiyat indirimi yapsalar da pek satılacağını sanmıyorum :)  

Yani öyle bir renk ki (iç karartan)   

güzel fiyattan comfort beyaz için tam anlaşmışken ? masa başında

ayyy   yanlış  bakmışım ekrana  diyen  hanım ST kendini affettirmek için 

bu renk üzerine  aynı fiyata + sunroof + Rline  hediye etse yine olmaz. 

Kışın kar yağdığında pencereden beyaza dönüşen araca bakıp anca mutlu olursun.

Nasıl Orman yeşili ise ??? Bende olsa  Kasıtlı Orman yangını çıkarıp kaskodan beyazını alma  senaryoları çizerdim

Arkadaşlar bende 2017 makyajlı  1,4 tsi dsg highline var.27 bin km de,boyasız değişensiz.Satmayı düşünüyorum sizce ederi nedir şuanki koşullarda

Aslında üyeliğim vardı ama giriş yapamıyorum.

@trooper tasarım bence günümüze çok uygun gibi gözüküyor, ön konsül ve multimedya harika olmuş ve en önemlisi mk8 bizim ülkemizdeki FAHİŞ rakamı ne olur sizce :D

@Savatage orman yeşili serengetinin düzlüklerinde avına görünmemek için  yapılmış sanırım yahu yeşil arabayı nasıl geri satacak bu alan anlamış değilim

@bf417 orman yeşilini ben alırdım . Her taraf beyaz araba dolu ( kendi aracımda beyaz ) farklı renk olması güzel aracımı sıfır alsaydım kesinlikle beyaz almazdım

Herkese merhaba. Dun ufak bi kaza yaptım lastik yarıldı. Zaten lastikler eskimisti. Simdi yeni bir takim yazlik lastik almam lazim. Almisken 17 jant takimi alsam diyorum. Benim arac comfortline. Dover lara kışlıkları takarım. Bir ilan buldum orjinal dijon takım satıyor. Fiyatı nasıl bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Lastiksiz olarak alacagim. Arkadasla konustuk. 2000 tl istiyor lastiksiz 4 jant icin. Yardimci olursaniz cok sevinirim hizli davranmam gerekiyor. 

Malum sitede ilan no

512216258

@trooper Onu bunu bilmem de şu vitesi artık joystick gibi tasarlamalılar  Bmw'de olduğu gibi. Veya yeni Focus'taki gibi dönen buton. Mercedes'teki gibi direksiyon yanında bir kol, vb. Ortada iskele babası gibi duran vites tasarımlarından vazgeçmeli artık VW.

Geri