ANA KONU

Eğer klima panelinde Off düğmesine basayım kapansın ama içeri az biraz sıcak hava girmeye devam etsin istiyorsanız Off düğmesine basmadan önce dereceyi istediğiniz sıcaklığa getirin ve ondan sonra kapatın. Ayarlanan son dereceye göre içeri sıcak hava girmeye devam edecektir. 

“Klima” kelimesinden kastınız eğer AC ışığının yanmasıysa ve onu kapatmak istiyorsanız zaten otomatik klimalar için sağdaki yuvarlağın alt kısmında düğmesi var ordan kapatıp sistemi normal havalandırma olarak kullanabilirsiniz. Ancak içerideki nem artar ise sistem AC’yi otomatik açar bilginiz olsun. Soğuk havalarda AC’nin açık olması sadece nem almaya yarar, ısıtma fonksiyonu yoktur. 

@Golf835

Moderatör tarafında düzenlendi:
@rfncskn ben Rizede standart donanımlı confortline golf7 beyaz opak renk fiyat aldım geçen sene aralık ayında fakat istanbulda avek otomotivde tungsten gri ışık paket hız sabitleyici ve geri görüş kamerası donanımlı olanı tam 3500 tl daha düşüğüne aldım bence araştırın derim

@Mehmet Kaynar hayırlı olsun kazasız belasız binin. 

Özel degilse kaça aldınız aracınızı?

@ahmet306 Ben ÖTV siz aldım en uygun fiyatı Doğuş oto Çankayadan 90,400 TL + sigorta + kasko. olarak aldım.

Aldığımda tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 182.000 TL idi.

Eğer klima panelinde Off düğmesine basayım kapansın ama içeri az biraz sıcak hava girmeye devam etsin istiyorsanız Off düğmesine basmadan önce dereceyi istediğiniz sıcaklığa getirin ve ondan sonra kapatın. Ayarlanan son dereceye göre içeri sıcak hava girmeye devam edecektir. 

“Klima” kelimesinden kastınız eğer AC ışığının yanmasıysa ve onu kapatmak istiyorsanız zaten otomatik klimalar için sağdaki yuvarlağın alt kısmında düğmesi var ordan kapatıp sistemi normal havalandırma olarak kullanabilirsiniz. Ancak içerideki nem artar ise sistem AC’yi otomatik açar bilginiz olsun. Soğuk havalarda AC’nin açık olması sadece nem almaya yarar, ısıtma fonksiyonu yoktur. 

@Golf835
Bu sabah denedim; 20 derecede iken sadece fan açık olsun motor sıcaklığı içeriyi ısıtsın (A/C çalışmasın -yakıt sarfiyatı olmasın) dersem çok da fazla sıcak hava gelmiyor.. Ama 26 - 27 dereceye ayarlayıp yine aynı şekilde fanı açıp içeriyi ısıtmak istersem (A/C kapalı) üflenen hava gayet sıcak oluyo ve işe yarıyo... 

Benim çözemediğim Golf 7'de kliması olmayan bir Şahin ya da Broadway gibi ısınamıycak mıyız kışın sadece motor sıcaklığı ile... İlla da bir şeyler A/C ile bağlantılı mı :S Ortadaki fan düğmesini sağa çevirip sanki hiç A/C'si yokmuş gibi direk motor sıcaklığını içeri alamıyo muyuz ( Böyle olsa A/C 20 derece kapalı iken gelen gava ile A/C 26-27 derece kapalı iken gelen havanın aynı sıcaklıkta yani mevcut motor sıcaklığı olması gerekmez mi (?))

Forum yoneticilerine bir sorum olacak yani bir sorun iphone kullaniyorum forumun uygulmasindan girdigimde surekli hata veriyor silip tekrar yukluyorum sorun yok ikinci giriste tekrar resimdeki hatayi veriyor sebep nedir karsilasan bilen varmi yani benmi yanlis bsyler yapiyorum dostlar
IMG_0028.JPG

Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk

@ysf

Uygulama kullanılmıyor artık normal şekilde web sitesinden girin ;)

benim bir sorum olacak, normal bir şey midir bilemiyorum.

2013 1.4 TSI otomatik aracım. klima yada fanlar kapalı olduğunda, son konumundaki açık ızgaralardan içeri motordan gelen bir sıcak hava giriyor. bu normal mi? 

MEİGUARS  ???

araç bir arkadaşın 2008 siyah siyah honda civic .

10 yıl güneş defektlerine toza çamura soğuğa maruz kalmış bir kaportanın meiguars cila sonrası şu haline zor inandım

IMG-20181001-WA0007.jpg

Geri