Rötüş işlemi

İsim
Mehmet
Araç
Golf 7 1.2 tsi comfortline
Öncelikle herkese selam arkadaşlar aracımın arka tampondaki darbe izine rötüş yapmayı düşünüyorum
Başta eşimin beyaz ojesini sürüp geçeyim diye niyetlendim ancak chatgpt pasta eşliğinde rötüş kalemi daha mantıklı olur dedi
Ne dersiniz sizce ne yapmalı veya yapmamalıyım 🤠
IMG_3723.jpeg

Öncelikle herkese selam arkadaşlar aracımın arka tampondaki darbe izine rötüş yapmayı düşünüyorum
Başta eşimin beyaz ojesini sürüp geçeyim diye niyetlendim ancak chatgpt pasta eşliğinde rötüş kalemi daha mantıklı olur dedi
Ne dersiniz sizce ne yapmalı veya yapmamalıyım 🤠
IMG_3723.jpeg
Fotoğrafın konumu Ovacık petrol ofisine benziyor abi :)

Rötuş burada çok belli olur hocam lokal boya harici burada başka bir boya iş yapmaz. Plastik parça ve beyaz renkli olduğu için boyatıp temiz temiz binmek daha iyi olur bence. Bazı ustalar lokal tampon boyuyor kimisi de tamamen komple tamponu boyatıyor. Eğer tamponda diğer çizikler de varsa komple boya iyidir hocam. Astar+tampon sökme takma+boya 5000 lira istemişlerdi benden.

Zamanında benim araca arkadan çarptıklarında RS Antalya’da işleme götürmüştüm. Lokal olarak boyamak kalıcı bir çözüm değil, dolayısıyla komple sök tak tampon boya daha iyi olur diye önermişlerdi.

çamurluk bitiminde de kusur var gibi bence söktürüp onarımdan sonra boyatmak en güzeli olur hocam. Sebring jantlı arabaya rötuş olmamalı :)

Son düzenleme:
Fotoğrafın konumu Ovacık petrol ofisine benziyor abi :)

Rötuş burada çok belli olur hocam lokal boya harici burada başka bir boya iş yapmaz. Plastik parça ve beyaz renkli olduğu için boyatıp temiz temiz binmek daha iyi olur bence. Bazı ustalar lokal tampon boyuyor kimisi de tamamen komple tamponu boyatıyor. Eğer tamponda diğer çizikler de varsa komple boya iyidir hocam. Astar+tampon sökme takma+boya 5000 lira istemişlerdi benden.
Evet tamda orası 🤠 bravo valla gps gibisiniz 😅

Arkadaşlar öncelikle çok değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum
Ancak ya araca dönüşüm yaparım (ki normalde de plan buydu hatta sebringi de rline proje düşüncem için almıştım)
Ya da temiz bi a3 sedan denk getirirsem aracı satarım
o yüzden iki türlü de boyatmakla vs uğraşmak istemiyorum
Ben biraz rötüş işlemlerini araştırdım (rötüş kalemi var çelik rötüş işlemi için minik fırça ve jilet vs)
Dolayısıyla rötüş konusunda bilgi deneyim ve tavsiyelerinize açığım

Geri