Kalın yağ kullanımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan habip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Öncelikle bu işi yapana gidip iyice incelemesini söyleyin. Çözüm üretemezse iyi bir motorcuya daha gösterin. Kompresyon ölçümü de yapılsın.
hocam kompresör testinde segmanlarda arıza olduğu anlaşılıyor mu peki

ister 5W-40 koyun, isterse de 10W-50 kullanın, motor yağını kalınlaştırarak yağ eksiltme sorununu çözeme ihtimaliniz %0,05 ‘in bile altındadır,

Hadi çözüldüğünü faz edelim ihtimal dışı ama öyle olsun, bu seferde motora uyumlu olmayan yağ kullandığınız için başka arızalar ortaya çıkacaktır.

ister 5W-40 koyun, isterse de 10W-50 kullanın, motor yağını kalınlaştırarak yağ eksiltme sorununu çözeme ihtimaliniz %0,05 ‘in bile altındadır,

Hadi çözüldüğünü faz edelim ihtimal dışı ama öyle olsun, bu seferde motora uyumlu olmayan yağ kullandığınız için başka arızalar ortaya çıkacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum @forzaGilles hocam, muhtemelen yağ yakmasını kesmez ama kalın olduğu için biraz daha uzatabilir, dolayısıyla tamir eden kişiye tekrardan göstermekte fayda var. Ayrıca forumdaki yazılarınızı severek takip ediyorum :) araba konusunda baya bilgilisiniz saygılarımı sunuyorum.

Geri