Araç kitapçığında yazıyorsa gönül rahatlığıyla kullanılır.merhaba arkadaşlar 1.2 tsi aracım için 5w30 yerine 5w40 kullansam motor için sorun olur mu, ve yağ yakımını 5w30 a göre biraz daha azaltır mı
1.2 tsi 1.4 tsi 2013 ve bazı modeller çoğu kronik yağ yakıyor maalesef 5w40 da koysan yine yakarmerhaba arkadaşlar 1.2 tsi aracım için 5w30 yerine 5w40 kullansam motor için sorun olur mu, ve yağ yakımını 5w30 a göre biraz daha azaltır mı
komple rektefe yapıldı yine yakıyor, yok mudur bunun bir çözümü, ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu1.2 tsi 1.4 tsi 2013 ve bazı modeller çoğu kronik yağ yakıyor maalesef 5w40 da koysan yine yakar
pvc valfli diye bişey var tsi motorlarda onu değiştirdin mi hocam?komple rektefe yapıldı yine yakıyor, yok mudur bunun bir çözümü, ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu
Sorun devam ediyorsa gereksiz yere rektifiye oldu sanıyorum.komple rektefe yapıldı yine yakıyor, yok mudur bunun bir çözümü, ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu
1.2 tsi a rektefiye genelde tutmuyor hocam. Kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyor. Ondan dolayı 1.2 ye sahip yağ yakan motorlara sandık atılır. Hatta 1.2 araca 1.4 sandık motor takan birçok insan var fiyatları da yakındır birbirlerine. Forumda veya ilanlarda çok sayıda görürsünüz.komple rektefe yapıldı yine yakıyor, yok mudur bunun bir çözümü, ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu
bizzat kendim değiştirdim, bir umut belki bu yüzdendir diyepvc valfli diye bişey var tsi motorlarda onu değiştirdin mi hocam?
normalde bende sandık attırıcaktım ama satarken sıkıntı olur diye motor tamiri yaptırdım, ama onu da yapamamışlar, artık segmanları mı yanlış attılar veya başka bir şey mi var bilmiyorum, yapan adamı aradım getir bakalım diyor1.2 tsi a rektefiye genelde tutmuyor hocam. Kimisinde işe yarıyor kimisinde yaramıyor. Ondan dolayı 1.2 ye sahip yağ yakan motorlara sandık atılır. Hatta 1.2 araca 1.4 sandık motor takan birçok insan var fiyatları da yakındır birbirlerine. Forumda veya ilanlarda çok sayıda görürsünüz.
Hocam liquı molly nin yağ yakan araçlar için kullandığı bir yağ var onu kullanın tsi kullanıcıları tam ismini bilecektir eksiltme epey bi azalıyormuş.bizzat kendim değiştirdim, bir umut belki bu yüzdendir diye
Yok abi neden olsun hatta artı olur bu durum. Çünkü sizin araçlara bakan birisi araç hakkındaki kullanıcı yorumlarını, sıkıntılarını araştırıp alıyor sonuçta. Siz araca şu sebepten dolayı sandık motor alındı deseydiniz artı olurdu bu 1.2 ve 1.4 tsi için.normalde bende sandık attırıcaktım ama satarken sıkıntı olur diye motor tamiri yaptırdım, ama onu da yapamamışlar, artık segmanları mı yanlış attılar veya başka bir şey mi var bilmiyorum, yapan adamı aradım getir bakalım diyor