Golf Mk8 Uzaklaşınca Aracın otomatik kitlenmesi

İsim
Burak Ahmet Akan
Araç
Golf MK8
Arkadaşlar selamlar. Aracım Golf 8 2023 rline. Sitedeki tüm forumları okudum. Aracım yakınlaşınca otomatik kapıları açıyor ama uzaklaşınca otomatik kitlemiyor. Hangi gizli özellik açan arkadaşa gitsem olmuyor diyor. Ancak forumda yapan arkadaşlar var. Kafayı yemek üzereyim aşırı saçma bir durum. Yapan nasıl yapıyor bunu anlamış değilim. Çözümü olan var mı?

Selamlar, ben OBD ile bu ayarı açtım, menüde görünüyor ancak çalışmıyor. Ender ve türevi uzmanlıkta birinin bakması faydana olur. Benim araç life 2022.

Upvote 0

Selamlar, ben OBD ile bu ayarı açtım, menüde görünüyor ancak çalışmıyor. Ender ve türevi uzmanlıkta birinin bakması faydana olur. Benim araç life 2022.
Şu kod satırı varsa onu da aktifleştir. DevCod_Nutzerkonfigurationen-HMIMenue_Aktivierung_Nah_Mittel_Fern_aktiv

Yani uzaklaşınca kilitle özelliğinin çalışması için 2 kod satırınında aktif olması gerekiyor.
Kod:
Automatische_Funktionen-Automatisches_Verriegeln_aktiv
DevCod_Nutzerkonfigurationen-HMIMenue_Aktivierung_Nah_Mittel_Fern_aktiv

Son düzenleme:
Upvote 0
Bu özelliğin açılması ile kumanda pilinin aşırı erken bitmesi vs gibi sorunlar oluyor muydu @metinkar abi? Bazı videolarda kumanda üstündeki led devamlı yanıp sönüyor ama videoyu çeken kamera fps'inden mi olduğunu anlayamadım

Upvote 0
Bu özelliğin açılması ile kumanda pilinin aşırı erken bitmesi vs gibi sorunlar oluyor muydu @metinkar abi? Bazı videolarda kumanda üstündeki led devamlı yanıp sönüyor ama videoyu çeken kamera fps'inden mi olduğunu anlayamadım

Evet oluyor hemde çok çabuk bitiyor yeni araç alalı 6 ay oldu geçen hafta değiştirdim…
Duracell çok çabuk bitiyor daha kaliteli pil almak lazım…

Upvote 0
Fiyat olarak hangisi uygun bulunabilirse tavsiye;

Energizer kırmızı paketli olan
GP Extra Yeşil/mor/gri paket olan
Varta mavi/siyah paket olan
Duracell Bebek korumalı yazan paketler

Her markanın her pili iyi olmuyor malesef. Bazı ünlü marka modelleri çarşıda pazarda satılanlar seviyesinde kapasite olarak.

Upvote 0
Şu kod satırı varsa onu da aktifleştir. DevCod_Nutzerkonfigurationen-HMIMenue_Aktivierung_Nah_Mittel_Fern_aktiv

Yani uzaklaşınca kilitle özelliğinin çalışması için 2 kod satırınında aktif olması gerekiyor.
Kod:
Automatische_Funktionen-Automatisches_Verriegeln_aktiv
DevCod_Nutzerkonfigurationen-HMIMenue_Aktivierung_Nah_Mittel_Fern_aktiv
Bende bu kodlar tamam, yine de çalışmıyor maalesef.

Upvote 0
Arkadaşlar işlem yapılmadan olmaz müracaat Ender Elektronik…

Elinde hazır bilgiler var zaten…

Upvote 0
Sfd olayını geçebiliyorsanız kodlaması bu şekilde. Cupra leonda çalışmıştı.

09 cent elect.
adaptation

Automatische_funktionen automatisches entriegein aktiv - active
Automatische_funktionen automatisches verriegeln aktiv - active
Automatische_funktionen Automatischefunktionen beschleunigtes entry aktiv - active
Devcod_Automatische_Verriegelung Automatische FunktionBeiAnnaeherung Entfernung aktive -active
Devcod_Nutzerkonfigurationen HMIMenue Aktivierung Nah Mittel Fern Aktiv - active
Devcod_Nutzerkonfigurationen HMIMenue Keyless aktiv - active
Devcod_Nutzerkonfigurationen HMIMenue Keyless Advanced Aktiv - active
Hex v2 vcds soketim var ancak eskiden passat b8'de kullanıyordum. Bu yeni nesilleri yavaştan öğrenmem lazım. SFD olayını geçmenin yolu nedir? Hex v2 yeterli kalıyor mu?

Upvote 0
Bir de arkadaşlar SFD'yi aşmak için sadece kaputu açmamız yeterli mi oluyor? Bazı forumlarda böyle demişler.

Upvote 0
Merhaba, bu işlemi ben ender elektronik ile yaptırdım yazılım ile oluyor, öyle gizli özellikler açanların yapabileceği bir işlem değil, firma ile uzaktan bağlantı ayarlayabilirsen ödemesini yaparsın onlarda uzaktan işlemi yapabilir…

Bizim araçta var diye tüm Golf 8'lerde var sanıyordum bu özelliği 😊
Her geçen gün yeni birşey öğreniyorum 🤗

Upvote 0

Geri