Golf Mk8 Uzaklaşınca Aracın otomatik kitlenmesi

İsim
Burak Ahmet Akan
Araç
Golf MK8
Arkadaşlar selamlar. Aracım Golf 8 2023 rline. Sitedeki tüm forumları okudum. Aracım yakınlaşınca otomatik kapıları açıyor ama uzaklaşınca otomatik kitlemiyor. Hangi gizli özellik açan arkadaşa gitsem olmuyor diyor. Ancak forumda yapan arkadaşlar var. Kafayı yemek üzereyim aşırı saçma bir durum. Yapan nasıl yapıyor bunu anlamış değilim. Çözümü olan var mı?

09 modül adaptasyon kodlarını burada paylaşırsan hangi satırı veya satırları aktif edileceği konusunda yardımcı olmaya çalışırım. 2 yıldır kodlamadan uzak olduğum için aklımda yok şu an bu satırlar.

Upvote 0
09 modül adaptasyon kodlarını burada paylaşırsan hangi satırı veya satırları aktif edileceği konusunda yardımcı olmaya çalışırım. 2 yıldır kodlamadan uzak olduğum için aklımda yok şu an bu satırlar.
Hocam şuan şehir dışındayım. Akşam dönüyorum. Size tekrar ulaşacağım. İlgin için teşekkür ederim.

Upvote 0
Arkadaşlar selamlar. Aracım Golf 8 2023 rline. Sitedeki tüm forumları okudum. Aracım yakınlaşınca otomatik kapıları açıyor ama uzaklaşınca otomatik kitlemiyor. Hangi gizli özellik açan arkadaşa gitsem olmuyor diyor. Ancak forumda yapan arkadaşlar var. Kafayı yemek üzereyim aşırı saçma bir durum. Yapan nasıl yapıyor bunu anlamış değilim. Çözümü olan var mı?
öncesinde sorunsuz çalışıyorduysa, herhangi bir değişiklik yapılmadan yakın zamanda bu sorun ortaya çıktıysa kumanda pilindendir :)

Upvote 0
@metinkar hocam 2024te siz yapmışsınız. Yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, bu işlemi ben ender elektronik ile yaptırdım yazılım ile oluyor, öyle gizli özellikler açanların yapabileceği bir işlem değil, firma ile uzaktan bağlantı ayarlayabilirsen ödemesini yaparsın onlarda uzaktan işlemi yapabilir…

Son düzenleme:
Upvote 0
Merhaba, bu işlemi ben ender elektronik ile yaptırdım yazılım ile oluyor, öyle gizli özellikler açanların yapabileceği bir işlem değil, firma ile uzaktan bağlantı ayarlayabilirsen ödemesini yaparsın onlarda uzaktan işlemi yapabilir…

Hocam gittiğimde o özellik açık sende dendi. Ancak ne listede var ne de kendini kilitliyor.

Upvote 0
Hocam bir arkadaşa gittim obdeleven gibi birşey ile bağlandı. Bana senin arabada zaten açık dedi. Anlamadım bende. İzmir de Vagizmir gibi birisi

Obd falan olmaz nlar basit işlemler için…
Bu online servis yetkisi ile yapılan bir işlem…
Sen benim dediğimi yaparsan işlemin çözülür…

Upvote 0
Obdeleven ile bağlanan kişi senin aracında bu zaten açık dediyse multimedya kilitleme ayarlarında Uzaklaşınca kilitle gibi bir menü var mı? Resim ekleyebilirmisiniz buraya..

Upvote 0
Yok hocam. Sadece yakınlaşınca açma var
Menü yoksa o bağlanan kişi kafadan atmış yada bilmiyordur. Ben Aydın Didim'deyim yolun düşerse uğra Obdeeleven aboneliği bitmeden bakarız.

Ekli dosyalar

• Kilitleme2_TR.jpg
    Kilitleme2_TR.jpg
    149.5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Upvote 0

Sfd olayını geçebiliyorsanız kodlaması bu şekilde. Cupra leonda çalışmıştı.

09 cent elect.
adaptation

Automatische_funktionen automatisches entriegein aktiv - active
Automatische_funktionen automatisches verriegeln aktiv - active
Automatische_funktionen Automatischefunktionen beschleunigtes entry aktiv - active
Devcod_Automatische_Verriegelung Automatische FunktionBeiAnnaeherung Entfernung aktive -active
Devcod_Nutzerkonfigurationen HMIMenue Aktivierung Nah Mittel Fern Aktiv - active
Devcod_Nutzerkonfigurationen HMIMenue Keyless aktiv - active
Devcod_Nutzerkonfigurationen HMIMenue Keyless Advanced Aktiv - active

Upvote 0

Geri