Haklısınız durban da çok yakışıyor ama 18 den küçük olanlar güzel durmuyor. Kısa süre 18 deneyimledim golfe yazık diye kanaat getirdim çünkü aracı yoruyor konforu bitiriyor maalesefGolfün jantı durban hocam gerisi lafı güzaf.
Haklısınız durban da çok yakışıyor ama 18 den küçük olanlar güzel durmuyor. Kısa süre 18 deneyimledim golfe yazık diye kanaat getirdim çünkü aracı yoruyor konforu bitiriyor maalesefGolfün jantı durban hocam gerisi lafı güzaf.
Forumda eskiden birisi tungsten gri golf 7 ye valencia takmıştı. Çok güzel oturmuştu araca. Renk uyumu harikaydı.
O siz miydiniz hocam. Eskiden gördüğümde aşık olmuştum. Çok çok harika duruyor vallahi.Bu mu hocam![]()
Aracı yormaz hocam neden yorsun, yoracak olsa fabrika 18 durban ile satar mı aracı hatta 19 ile de alabiliyordunuz sıfır olarak satılırken, bugüne kadar 14’’ ten 20’’ e kadar her ölçü ile araç kullandım, birbirinden konfor farkı olduğuna dair herhangi bir fark göremedim, böyle şeylere itibar etmeyin lütfen, tamamı safsata.Haklısınız durban da çok yakışıyor ama 18 den küçük olanlar güzel durmuyor. Kısa süre 18 deneyimledim golfe yazık diye kanaat getirdim çünkü aracı yoruyor konforu bitiriyor maalesef
Dijon değil London jantıdır.Arkadaşlar merhaba bugün aracıma Dijon jant attım bu jant orjinal midir