Teşekkür ederim hocam sağolun cevaplar içinOzaman hayırlı olsun diyelim…
Teşekkür ederim hocam sağolun cevaplar içinOzaman hayırlı olsun diyelim…
Forumda eskiden birisi tungsten gri golf 7 ye valencia takmıştı. Çok güzel oturmuştu araca. Renk uyumu harikaydı.Fena durmamış jantlar ama dijon ve valencia golfe çok yakışıyor şahsi fikrim
Dijon bulamadım yaşadığım şehirde bu jantı da aynı model olduğu için sevdim. 16 comfortline jantı vardı 18 replika Dallas takmıştım bir hafta önce ve çok pişman oldum hızlıca değişmek için buna direk okey dedimFena durmamış jantlar ama dijon ve valencia golfe çok yakışıyor şahsi fikrim
Jantlarım 16 idi bir hafta önce gaza geldim 18 Dallas taktım ama berbat bir deneyim oldu. Bu jantı sevdim hem görüntü hem Konfor açısından sorunumu çözdüKullanıma engel değil, sevdiyseniz sorun yok. Orjinal parça .
Kullanabilirsin hocamKullanılamaz mı bu araçta
Cevap için teşekkürler hocamHocam hayırlı olsun
Bu jant genel olarak Passat b7 ve b8 lerde
Golf6 larda yogun olarak kullanildi golf7 lerde
Tiguan larda da kullanildi
Senin aracına da uyumludur
Görseli senin hoşuna gittiyse sorun yoktur
Golfün jantı durban hocam gerisi lafı güzaf.Adam passattan çıkma dedi zaten öyle herhangi bir uyanıklık söz konusu değil ben şekil olarak bunu Dijon bildiğim için başlıkta öyle yazdım hocam
O seçim zevk meselesi hocamGolfün jantı durban hocam gerisi lafı güzaf.
Çok teşekkür ederim hocamCevaplar dijon değil bu jant london şeklinde olmuş hocam itirazlar jant ismine sadece, bence yakışmış önemli olan sizin beğenmeniz. Jantlarda tamir vs yoksa sorun olmaz takabilirsiniz tabiki, siz de beğendiyseniz arabanızın yeni pabuçları hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Aynı fikirdeyim hocam. Yaşadığım şehirde bulamadım Dijon. Geçen hafta gaza gelip replika 18 taktım bir hafta sabredebildim bu jantı bulunca da hemen takıp kurtulmak istedimJantlar orjinal ama bunlar passatta veya t roc ta kullanılıyor diye biliyorum zevk sizin tabi ama ben olsam golf un dijon jantindan takarım onlar daha güzel duruyor