Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@cagan91
@mch34
Kovanın içinde 4 Litre su varken 70-80 ml. carpro reset şampuan kullanmak, şampuan oranı olarak çok aşırı fazla bir miktardır,

Buna rağmen (köpük kıvamı) sizi tatmin etmediyse yani diyecek bir şey bulmadım,

Kova yıkaması öncesi şampuan kovayarken doğru yöntem şu şekilde olmalıdır; kovanın içinde (500 ml - 1 Litre civarı) bir miktar su olsun, sonra şampuanı ekleyiniz, sın olarak hortum ile veya basınçlı su ile kovayı köpürtünüz, yani kovaın içi boşken şampuan koymayın içinde çok az su olsun,

Carpro Reset için kullanım oranları;
(10 Litre su dolu) kova için aracın kirlilik durumuna göre (20-40 ml.)

(20 Litre su dolu) kova için aracın kirlilik durumuna göre (40-80 ml.)

Siz 4 Litre suya 70-80 ml. şampuan koyarak çılgın bir oran kullanmışsınız 😀

Bu kadar fazla miktar kullandığınızda bol bol suyla çok iyi durulama yapmalısınız yoksa boyada şampuan kalıntısı kalır, bu kadar fazla miltar kullandığınızda bol suyla 2 tur su tutmalısınız yoksa leke yapar,

Sadece kova şampuanı ile aracı yıkamıyorsunuz dimi..? öncesinde köpük vs.. ön yıkama yapıyor musunuz..?

Lastik parlatma için bir süredir gliserin ve su karışımı yapıyorum. Denemek isteyenlere tavsiye edebilirim. 1/2 1/3 iş görür. Evdeki boş sprey şişelerden birine doldurdum 1 hafta kadar parlak ve temiz tutuyor. Hem hesaplı hem zararsız.

Lastik parlatma için bir süredir gliserin ve su karışımı yapıyorum. Denemek isteyenlere tavsiye edebilirim. 1/2 1/3 iş görür. Evdeki boş sprey şişelerden birine doldurdum 1 hafta kadar parlak ve temiz tutuyor. Hem hesaplı hem zararsız.
Fotoğraf var mı elinizde hocam. Keşke fotoğraf ile destekleseniz. Benim lastikler sabahına aracı yıkıyorum akşamına normal hale gelmiş oluyordu.

Sarp markasını yıllardır kullanırım ama son 2 aldığımdan hiç memnun değilim farklı arayışlara yönelmek istiyorum açıkçası.

Fotoğraf var mı elinizde hocam. Keşke fotoğraf ile destekleseniz. Benim lastikler sabahına aracı yıkıyorum akşamına normal hale gelmiş oluyordu.

Sarp markasını yıllardır kullanırım ama son 2 aldığımdan hiç memnun değilim farklı arayışlara yönelmek istiyorum açıkçası.
Sarp benim de favorimdir yakın zamanda fireball ın iki ürününü kullandım çok memnun kaldım
Fireball Tire (Janus) 500 ml (Sıo2 Lastik Koruma - Çok Parlak)

Sarp benim de favorimdir yakın zamanda fireball ın iki ürününü kullandım çok memnun kaldım
Sağolasın üstadım ürün baya iyiye benziyor birkaç tane videolarına da baktım. Teşekkürler tekrardan 🫡🫡

Fireball janus yerine çıkardılar sanırım bunu. Janus ile aynıysa aşırı parlak bir parlatıcı bu, lastik ıslak görünümü veriyor. Ömrü bi endurance veya sonax kadar değil ama fiyatı da onlara göre cazip.

Fireball janus yerine çıkardılar sanırım bunu. Janus ile aynıysa aşırı parlak bir parlatıcı bu, lastik ıslak görünümü veriyor. Ömrü bi endurance veya sonax kadar değil ama fiyatı da onlara göre cazip.
Doğrusunuz janusdan sonra çıktı extreme tire parlaklık janusdan biraz daha fazla hidrofobi de keza fazla dayanım ise 10-15 gün arası temiz tozsuz asfaltta bu süre daha da uzayabiliyor

Fotoğraf var. Yağmur yağmadığı sürece 1 hafta kadar götürüyor. Tabii ki profesyonel ürünler kadar kalıcı değil :) Ama hesaplı şekilde parlatıyorum böyle.

Ekli dosyalar

• IMG_8265.jpeg
    IMG_8265.jpeg
    203.7 KB · Görüntüleme: 4
Fotoğraf var. Yağmur yağmadığı sürece 1 hafta kadar götürüyor. Tabii ki profesyonel ürünler kadar kalıcı değil :) Ama hesaplı şekilde parlatıyorum böyle.
Siz memnunsanız sorun yok hocam. 1 hafta gayet harika bir süre. Teşekkürler varolun.

Geri