- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
@cagan91
@mch34
Kovanın içinde 4 Litre su varken 70-80 ml. carpro reset şampuan kullanmak, şampuan oranı olarak çok aşırı fazla bir miktardır,
Buna rağmen (köpük kıvamı) sizi tatmin etmediyse yani diyecek bir şey bulmadım,
Kova yıkaması öncesi şampuan kovayarken doğru yöntem şu şekilde olmalıdır; kovanın içinde (500 ml - 1 Litre civarı) bir miktar su olsun, sonra şampuanı ekleyiniz, sın olarak hortum ile veya basınçlı su ile kovayı köpürtünüz, yani kovaın içi boşken şampuan koymayın içinde çok az su olsun,
Carpro Reset için kullanım oranları;
(10 Litre su dolu) kova için aracın kirlilik durumuna göre (20-40 ml.)
(20 Litre su dolu) kova için aracın kirlilik durumuna göre (40-80 ml.)
Siz 4 Litre suya 70-80 ml. şampuan koyarak çılgın bir oran kullanmışsınız
Bu kadar fazla miktar kullandığınızda bol bol suyla çok iyi durulama yapmalısınız yoksa boyada şampuan kalıntısı kalır, bu kadar fazla miltar kullandığınızda bol suyla 2 tur su tutmalısınız yoksa leke yapar,
Sadece kova şampuanı ile aracı yıkamıyorsunuz dimi..? öncesinde köpük vs.. ön yıkama yapıyor musunuz..?
@mch34
Kovanın içinde 4 Litre su varken 70-80 ml. carpro reset şampuan kullanmak, şampuan oranı olarak çok aşırı fazla bir miktardır,
Buna rağmen (köpük kıvamı) sizi tatmin etmediyse yani diyecek bir şey bulmadım,
Kova yıkaması öncesi şampuan kovayarken doğru yöntem şu şekilde olmalıdır; kovanın içinde (500 ml - 1 Litre civarı) bir miktar su olsun, sonra şampuanı ekleyiniz, sın olarak hortum ile veya basınçlı su ile kovayı köpürtünüz, yani kovaın içi boşken şampuan koymayın içinde çok az su olsun,
Carpro Reset için kullanım oranları;
(10 Litre su dolu) kova için aracın kirlilik durumuna göre (20-40 ml.)
(20 Litre su dolu) kova için aracın kirlilik durumuna göre (40-80 ml.)
Siz 4 Litre suya 70-80 ml. şampuan koyarak çılgın bir oran kullanmışsınız
Bu kadar fazla miktar kullandığınızda bol bol suyla çok iyi durulama yapmalısınız yoksa boyada şampuan kalıntısı kalır, bu kadar fazla miltar kullandığınızda bol suyla 2 tur su tutmalısınız yoksa leke yapar,
Sadece kova şampuanı ile aracı yıkamıyorsunuz dimi..? öncesinde köpük vs.. ön yıkama yapıyor musunuz..?