aslında sende eski üyesin ama forum daki konuları takip etmemişsin…
benim konuma hiç bakmamışsın, baksaydın bir çok şeyi daha rahat yapabilirdin…
kısaca anlatayım; eylül 2023 de aracım sele maruz kaldı servise çektim…
perte çıkmaması için kasko baskı yaptı beni ikna etmek için telefon ile konuşması geçtim kaskonun servise yolladığı hasar uzmanları işyerime iki kez geldi beni ikna etmek için en sonunda pes ettiler orada bir form doldurdum paramı istedim…
burada en önemli faktör servisteki hasar departmanında ki arkadaştı oda tamiri kabul etmedi pert olması gerektiğini söyledi müşteri kabul eder ise dosyayı tamire çeviririz dedi…
buna rağmen adamlar sürekli baskı yaptılar ama sonuçta geçte aracımın parasını aldım…
sormak istediğim şey ise sen aracı servise götürdüğünde servis hasar departmanı sana ne dedi aracınınız pertlik mi dedi yoksa sorun yok tamir mi dedi…
çünkü onların ilk tespitten sonra sana durumu anlatması çok önemli, eğer hiç bir şey demedi ise o kişi ile fazla bir diyalog kuramamışsın gibi olmuş derim…
ben servisten çıkmadım, hasar departmanı müdürü vs hergün aradım bu şekilde binmem diye bıktırdım adamları …
kaskonun da müşteri perte çıkarmak istiyor servis gibi diyip pes edinceye kadar tabi bu süreç uzun oldu pert tamam oldu ama bu sefer paramı günlerce bekledim bir türlü alamadım araya sigorta acentam girdi paramı aldım…