Yılın son gününde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bunu çok düşündüm ben hatta cam tavana da yaptırmayı ne bileyim sonra unuttum gitti kurtarır mı acaba gerçekten cam kırılmasını…

abi harbi kurtarıyor ya baya kurtarıyor

zaten ürün direkt bu iş için çıkmış piyasaya

Clearshield WPF diye bi bak kullanıcı yorumlarına özellikle yabancı forumlarda falan millet baya memnun

ben bunun boş yere üretilmiş bi ürün olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası bu işin en net çözümü gibi duruyor

ben çifte vatandaşım yunanistan türkiye gidip geliyorum

bunu transfer işi yapan vitolarda vip araçlarda çok gördüm sordum hatta

Aracımı teslim aldım çok şükür iki günde olsa arabasızlık kötüymüş gerçekten :)

Yardıma ihtiyacım olacak şöyleki;
- ön cama hgs ve garaj kapısının stickerleri yapıştırmıştım, sağolsunlar parçalamadan çıkarmışlar :) lakin yapışkanları gitmiş şimdi ne yapmam lazım acaba 🤔

• şeffaf folyo
  • şeffaf koli bandı
  • ince çift taraflı bant
  • yapışkanlı şeffaf esetat

Son düzenleme:

- ön cama hgs ve garaj kapısının stickerleri yapıştırmıştım, sağolsunlar parçalamadan çıkarmışlar :) lakin yapışkanları gitmiş şimdi ne yapmam lazım acaba 🤔

• şeffaf folyo
  • şeffaf koli bandı
  • ince çift taraflı bant
abi detaylı baksaydın iç direklerde falan deforme vs yapmışlar mı

HGS etiketinin yapışkan kısmının üzerindeki ince yağlı kağıdı sökmeden, her iki tarafına şeffaf ince plastik zarf şeklinde kaplayıp, şeffaf geniş bir bantla içten ön cama, aynanın arkasına gelecek şekilde yapıştırıyorum. Hayatımda bir kez ön cam değişikliği olduydu. O zaman da kolayca söküp yeni takılan cama aynı şekilde yapıştırmıştım.
Araç değişiminde de aynı şekilde söküp, sistemden plaka değişikliği yapıyorum.

HGS etiketinin yapışkan kısmının üzerindeki ince yağlı kağıdı sökmeden, her iki tarafına şeffaf ince plastik zarf şeklinde kaplayıp, şeffaf geniş bir bantla içten ön cama, aynanın arkasına gelecek şekilde yapıştırıyorum. Hayatımda bir kez ön cam değişikliği olduydu. O zaman da kolayca söküp yeni takılan cama aynı şekilde yapıştırmıştım.
Araç değişiminde de aynı şekilde söküp, sistemden plaka değişikliği yapıyorum.

benim yeni değil ki ama yukarıda yazdığım gibi camdan sökülen ve bir yapışkanı olmayan bir kağıt parçası durumunda…

Plakadan okuyor. Etiket yoksa, okuyamadıysa da geçiş zaten plakaya kaydediliyor. Yine de dediğim gibi, yapıştırılacaksa, şeffaf plastik arasında ve şeffaf 10cm kadar koli bandı ile gayet güzel duruyor. Camı içten silerken de bir sorun olmuyor.

• şeffaf folyo
  • şeffaf koli bandı
  • ince çift taraflı bant
HGS PTT ise onların kredi kartı şeklinde olanı var cama yapıştırmaya gerek olmuyor, aracın içinde durması yeterli .
Plaka değişikliklerinde kart hiç değişmiyor makina o kartı hemen kodluyor. Kart hep sabit ve sizin malımız olarak kalıyor

cama hicbir sey yapıtırmam. garaj kartı da hgs gibi. onu da garaja gelince elimde tutup açtırıyorum

benim yeni değil ki ama yukarıda yazdığım gibi camdan sökülen ve bir yapışkanı olmayan bir kağıt parçası durumunda…
Çift taraflı bant lazım hocam. Ben şantiyeye veya mekana giriş için olan araç pullarını öyle yapıştırıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım. En temiz yol o.

Ben yıllardır hiçbir aracıma kötü görüntü yüzünden takmıyorum. Zaten plakadan okuduğu için etikete gerek kalmıyor. Ruhsatın içinde takılıyor benim etiket.

cama hicbir sey yapıtırmam. garaj kartı da hgs gibi. onu da garaja gelince elimde tutup açtırıyorum
Sen de bendensin

HGS etiketi torpidoda duruyor öyle, gişelerden geçerken sağ koltuktaki kaldırıyor cama.

Sahi galiba bu yaz sağ koltuktaki ben olcam oğlan ehliyet aldı😁

Geri