Yılın son gününde

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bunu çok düşündüm ben hatta cam tavana da yaptırmayı ne bileyim sonra unuttum gitti kurtarır mı acaba gerçekten cam kırılmasını…

abi harbi kurtarıyor ya baya kurtarıyor

zaten ürün direkt bu iş için çıkmış piyasaya

Clearshield WPF diye bi bak kullanıcı yorumlarına özellikle yabancı forumlarda falan millet baya memnun

ben bunun boş yere üretilmiş bi ürün olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası bu işin en net çözümü gibi duruyor

ben çifte vatandaşım yunanistan türkiye gidip geliyorum

bunu transfer işi yapan vitolarda vip araçlarda çok gördüm sordum hatta

Aracımı teslim aldım çok şükür iki günde olsa arabasızlık kötüymüş gerçekten :)

Yardıma ihtiyacım olacak şöyleki;
- ön cama hgs ve garaj kapısının stickerleri yapıştırmıştım, sağolsunlar parçalamadan çıkarmışlar :) lakin yapışkanları gitmiş şimdi ne yapmam lazım acaba 🤔

• şeffaf folyo
  • şeffaf koli bandı
  • ince çift taraflı bant
  • yapışkanlı şeffaf esetat

Son düzenleme:
Aracımı teslim aldım çok şükür iki günde olsa arabasızlık kötüymüş gerçekten :)

Yardıma ihtiyacım olacak şöyleki;
- ön cama hgs ve garaj kapısının stickerleri yapıştırmıştım, sağolsunlar parçalamadan çıkarmışlar :) lakin yapışkanları gitmiş şimdi ne yapmam lazım acaba 🤔

• şeffaf folyo
  • şeffaf koli bandı
  • ince çift taraflı bant
  • yapışkanlı şeffaf esetat
abi detaylı baksaydın iç direklerde falan deforme vs yapmışlar mı

HGS etiketinin yapışkan kısmının üzerindeki ince yağlı kağıdı sökmeden, her iki tarafına şeffaf ince plastik zarf şeklinde kaplayıp, şeffaf geniş bir bantla içten ön cama, aynanın arkasına gelecek şekilde yapıştırıyorum. Hayatımda bir kez ön cam değişikliği olduydu. O zaman da kolayca söküp yeni takılan cama aynı şekilde yapıştırmıştım.
Araç değişiminde de aynı şekilde söküp, sistemden plaka değişikliği yapıyorum.

HGS etiketinin yapışkan kısmının üzerindeki ince yağlı kağıdı sökmeden, her iki tarafına şeffaf ince plastik zarf şeklinde kaplayıp, şeffaf geniş bir bantla içten ön cama, aynanın arkasına gelecek şekilde yapıştırıyorum. Hayatımda bir kez ön cam değişikliği olduydu. O zaman da kolayca söküp yeni takılan cama aynı şekilde yapıştırmıştım.
Araç değişiminde de aynı şekilde söküp, sistemden plaka değişikliği yapıyorum.

benim yeni değil ki ama yukarıda yazdığım gibi camdan sökülen ve bir yapışkanı olmayan bir kağıt parçası durumunda…

benim yeni değil ki ama yukarıda yazdığım gibi camdan sökülen ve bir yapışkanı olmayan bir kağıt parçası durumunda…
Hgs etiketi yapıştırmak şartmı abi bende etiket torpidoda plakadanda şıkır şıkır okuyor
Hiç sorun yaşamadım

Hgs etiketi yapıştırmak şartmı abi bende etiket torpidoda plakadanda şıkır şıkır okuyor
Hiç sorun yaşamadım

Onu öyle yapayım desem diğerini mecbur yapıştırmam gerek…

Geri