Araç İçi Aydınlatma Değişikliği

İsim
İbrahim Başkurt
Herkese selamın aleyküm 2014 golf 7 aracım var iç aydınlatmaların hepsini orjinal hiç değişmedi artık değiştirmek istiyorum 2 tane makyaj aynası 2 tane orta kısımdaki aydınlatma 2 arka kısım 1 torpido 1 bagaj aydınlatması olmak üzere 8 tane led almam lazım ama ne marka ne model alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bir de değiştirdiğim zaman arıza ışığı vs yakar mı?

Tavan lambası: w5w
Torpido gözü: w3w yada 2821
Makyaj lambası: c5w yada 6418 36mm
Bagaj lambası: 10W 41mm yada 6411

Ben en sonkileri yorumlara göre seçerek Ali den rasgele almıştım. 1 yılı geçti henüz arızalanan olmadı. Canbus yazanlardan alınırsa hata vermez araç. İçerisinde flamanlı ampulleri simüle etmesi için direnç oluyor.

Arkasında soğutuculu olan olabilir. Yoksa Çin'linin her yazdığına inanmamak lazım!

Golf golf 7 + 7,5 da bagaj aydınlatması hem sarı halojen hem de ultra cılız bir ışık veriyor

Bagaj icin

41 mm sofid led alıp degiştireyim diyorum bende

High 7,5 Aracta iç tepe aydınlatmalar plaka aydınlatmaları beyaz led

Bagaj + torpido sarı halojen geliyor fabrikasyon.

Saçma iş!!!

Golf golf 7 + 7,5 da bagaj aydınlatması hem sarı halojen hem de ultra cılız bir ışık veriyor

Bagaj icin

Saçma iş!!!

Şöyle bir şey var, çok çılgın 😁

Herkese selamın aleyküm 2014 golf 7 aracım var iç aydınlatmaların hepsini orjinal hiç değişmedi artık değiştirmek istiyorum 2 tane makyaj aynası 2 tane orta kısımdaki aydınlatma 2 arka kısım 1 torpido 1 bagaj aydınlatması olmak üzere 8 tane led almam lazım ama ne marka ne model alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bir de değiştirdiğim zaman arıza ışığı vs yakar mı?
Golf 7 im için şunlardan alıp kullanmıştım,
Screenshot_20251227_153543_AliExpress.png
bayağı güzeldi aydınlatması.
Satınca üzerinde gitti aracın.
aliexpresste falan bulamadım şuan,
Üretimden kalktı diyor...

Bagaj icin

Saçma iş!!!

Hocam bagaj için tavsiye olarak Feston olarakta de adlandırılan power led modellerinden bir deneyin derim. Bunlar standart ledlere göre en az 2 kat daha fazla ışık verirler. Diğer modeller yani minik çok sayıda çip den oluşan modeller genelde 3W civarında oluyorlar.

Ancak uzun süre çalışabilecek yerlere takmamak iyi olacaktır. Çok çabuk ısınırlar.

1000055838.png

Geri