- İsim
- Erdinç
- Araç
- Golf 7 2015 Dizel Otomatik
Arkadaşlar merhaba
Golf 7.5 2018 comfortline aracım var.
Fabrika çıkışı ünitesiz multimedya ile geliyor
letgo'dan crackli mib2 ünite set aldım
8" cam ekran
5q0 035 866 c ünite (skoda ünitesi)
kablo seti
carplay usb soketi
high geri görüş kamerası
bunların montajını kendim yapmak istiyorum, trim sökme işinden anlarım. kablo bağlama işinden de anlarım. dışarıya montaj için 15.000₺ para vermek istemiyorum
torpidoyu dramelle kesip üniteyi oturtacağım,
beyinden gelen kabloyu torpidoya alıp üniteye takacağım ve ünite-ekran arası bağlantıları yapacağım. arka kamera bağlantısını yapacağım ayrıca.
kafamda proje böyle çalışıyor
tüm bunların yanında bilmem gereken bir şey var mı? bi püf noktası bir trick bir "dont do it" noktası var mı bu süreçte önerilerinize ihtiyacım var
daha önce böyle bir şey yapmadım diye tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda
ilginize teşekkürler şimdiden
Golf 7.5 2018 comfortline aracım var.
Fabrika çıkışı ünitesiz multimedya ile geliyor
letgo'dan crackli mib2 ünite set aldım
8" cam ekran
5q0 035 866 c ünite (skoda ünitesi)
kablo seti
carplay usb soketi
high geri görüş kamerası
bunların montajını kendim yapmak istiyorum, trim sökme işinden anlarım. kablo bağlama işinden de anlarım. dışarıya montaj için 15.000₺ para vermek istemiyorum
torpidoyu dramelle kesip üniteyi oturtacağım,
beyinden gelen kabloyu torpidoya alıp üniteye takacağım ve ünite-ekran arası bağlantıları yapacağım. arka kamera bağlantısını yapacağım ayrıca.
kafamda proje böyle çalışıyor
tüm bunların yanında bilmem gereken bir şey var mı? bi püf noktası bir trick bir "dont do it" noktası var mı bu süreçte önerilerinize ihtiyacım var
daha önce böyle bir şey yapmadım diye tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda
ilginize teşekkürler şimdiden