Yeni aldığım mib2 set için teknik yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sparkv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Erdinç
Araç
Golf 7 2015 Dizel Otomatik
Arkadaşlar merhaba

Golf 7.5 2018 comfortline aracım var.

Fabrika çıkışı ünitesiz multimedya ile geliyor

letgo'dan crackli mib2 ünite set aldım

8" cam ekran
5q0 035 866 c ünite (skoda ünitesi)
kablo seti
carplay usb soketi
high geri görüş kamerası

bunların montajını kendim yapmak istiyorum, trim sökme işinden anlarım. kablo bağlama işinden de anlarım. dışarıya montaj için 15.000₺ para vermek istemiyorum

torpidoyu dramelle kesip üniteyi oturtacağım,
beyinden gelen kabloyu torpidoya alıp üniteye takacağım ve ünite-ekran arası bağlantıları yapacağım. arka kamera bağlantısını yapacağım ayrıca.
kafamda proje böyle çalışıyor

tüm bunların yanında bilmem gereken bir şey var mı? bi püf noktası bir trick bir "dont do it" noktası var mı bu süreçte önerilerinize ihtiyacım var

daha önce böyle bir şey yapmadım diye tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda

ilginize teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• 1000232866.jpg
    1000232866.jpg
    177.3 KB · Görüntüleme: 5

Hocam kim 15 bin istedi. Maşallah valla.tüm malzemeleri aldıysanız max 3500-5000 aralığında istenir. Kamera montajı dahil. Sadece medya 2500 gibi yapılır. Biraz da kodlama işi var.

Hocam kim 15 bin istedi. Maşallah valla.tüm malzemeleri aldıysanız max 3500-5000 aralığında istenir. Kamera montajı dahil. Sadece medya 2500 gibi yapılır. Biraz da kodlama işi var.
İlker abi istanbuldayım, birbiriyle alakası olmayan 3 farklı garaja sordum bu işi yapan. istisnasız üçüde 15 bin dedi sanki aralarında anlaşmışlar gibi çok şaşırdım. eğer öyle bi rakamsa yol göster orada yaptırayım o kadar para veririm :D

İlker abi istanbuldayım, birbiriyle alakası olmayan 3 farklı garaja sordum bu işi yapan. istisnasız üçüde 15 bin dedi sanki aralarında anlaşmışlar gibi çok şaşırdım. eğer öyle bi rakamsa yol göster orada yaptırayım o kadar para veririm :D
Hayırlı olsun, dilediğini sorabilirsin hocam yardımcı olurum.

Hayırlı olsun, dilediğini sorabilirsin hocam yardımcı olurum.
çok teşekkür ederim hocam torpido keserken neye dikkat etmem lazım üniteyi oturttuktan sonra bir şeyle sabitlemem gerekir mi yolda giderken trim sesi yapar mı?

çok teşekkür ederim hocam torpido keserken neye dikkat etmem lazım üniteyi oturttuktan sonra bir şeyle sabitlemem gerekir mi yolda giderken trim sesi yapar mı?
Arka kısma doğru daralıyor, ünitenin yarısından arka soketlere kadar olan kısım kadar boylu boyunca keserseniz, elastik formu dolayısıyla üniteyi saracaktır. Daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Üniteyi çıkarmak zorunda kalırsanız bir plastik boşluğu olmayacak. Torpidonun bulunduğu kısımdan sağ ön direk içerisinden aydınlatmaya mikrofon tesisatı çekilecek. Kalorifer panelinin altına usb hattı çekilecek. Kılavuz kabloyla bir çok işi halledersiniz. Hiçbir şekilde ünite trim sesi yapmaz.

Bu tarz işlemler de önce foruma danışsanız daha iyi olur bence

sonuçta sürekli görüştüğümüz arkadaşlar ve profesyonel olarak bu işi meslek olarak yapıyorlar dışarı unutun bence
@İlker34 yazdığı gibi kendisi ile randevulaşıp sonuçlandırabilirsiniz…

Geri