Detailingciler yardımınıza ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valet pro ile goodstuff snow foam arası gidip geliyorum. önceden mor renkli nxt meguiars şampuan kullanıyordum onun üretimini kestiler sonax kullanmaya başladım. açıkcası ben sonaxın kalıntı bıraktığına rastlamadım ya da denk gelmedi bilemiycem. yazlıkta 5 litre su dolu kovaya 1 kapak sonax atıp su ile köpürtüp öyle kullanıyordum.

goodstuff bi tık daha f/p kalıyor ama valet pronun kaliteside tartışılmaz. ikisinide temin edip deniyeceğim belki buraya bir karşılaştırma videosuda atabilirim.

öneriler için teşekkür ediyorum hocam.
Valet Pro ANSF ‘yi uzun zamandır kullanıyorum, pişmaz olmazsınız ama fiyatı öyle çok uygun bir ürün diyemem,

K2 Bella Pro ve ADBL Yeti fiyat olarak bütçeyi üzmeyecek ürünler,

Bir de Carpro Lift Snow Foam diye bir ürün var, köpük kıvamı bakımından iddaalı bir ürün değil ama yüzeydeki kirleri temizleme açısından oldukça iyi bir ürün,

Edit:
sonax turuncu şampuanın yüzeyde buraktığı kalıntıyı fark etmek için aracın 2-3 ay boyunca sadece bir kapısını sonax turuncu ile yıkayın o zaman dediğimi anlarsınız, maleaef kötü şöhreti olan bir üründür,

Kova şampuanı olarak daha başarılı ve aynı zamanda cebi yormayacak uygun fiyatlı pek çok marka var. Hemde ultra konsantre olduklarından daha ekonomik

Güncelleme: bu gün Koch chemie AF (Active foam) ile axel 3000 köpük atan pompayı kullandım. kir çözmesi gerçekten hoşuma gitti. 1.5 litre içerisinde 15-20 ml atmanız yeterli. ben ilk baş göz kararı fazla döktüm çok köpürdü tıraş köpüğü kıvamında atmaya başladı. ideali 15 ml dir. aracın üzerinde köpük 1-2 dakika bekledi o sırada koch chemie pw (protector wax) attım basınçlı su ile indirdim trafikte oluşan çamurları kirleri hiç zorlanmadan indirdi. aşağıya resim ekliyorum

Son düzenleme:
Güncelleme: bu gün Koch chemie AF (Active foam) ile axel 3000 köpük atan pompayı kullandım. kir çözmesi gerçekten hoşuma gitti. 1.5 litre içerisinde 15-20 ml atmanız yeterli. ben ilk baş göz kararı fazla döktüm çok köpürdü tıraş köpüğü kıvamında atmaya başladı. ideali 15 ml dir. aracın üzerinde köpük 1-2 dakika bekledi o sırada koch chemie pw (protector wax) attım basınçlı su ile indirdim trafikte oluşan çamurları kirleri hiç zorlanmadan indirdi. aşağıya resim ekliyorum
Bu pw isviçre çakısı gibi her işe yarıyor hızlı cila,cam için su kaydırıcı,seramik canlandırıcı vb.:)

Son düzenleme:
Bu pw ingiliz çakısı gibi her işe yarıyor hızlı cila,cam için su kaydırıcı,seramik canlandırıcı vb.:)
1400 tl ye 1 litresini 6 ay önce aldım. çervemde ki eş dosta da şişe şişe dağıtmama rağmen daha şişenin çeyreği bitti. konsantre olması büyük nimet.

1 şişesi 45 tl ye geliyor ve bol bol kullanıyorum her yıkamada. inanılmaz kaliteli ve ekonomik bir ürün

1400 tl ye 1 litresini 6 ay önce aldım. çervemde ki eş dosta da şişe şişe dağıtmama rağmen daha şişenin çeyreği bitti. konsantre olması büyük nimet.

1 şişesi 45 tl ye geliyor ve bol bol kullanıyorum her yıkamada. inanılmaz kaliteli ve ekonomik bir ürün
Yalnız başıma geldiği için söylüyorum alaşım ve çelik jantlar da bir müddet sonra özellikle derişik seyreltme ile kullanıldığında sararma yapabiliyor

Yalnız başıma geldiği için söylüyorum alaşım ve çelik jantlar da bir müddet sonra özellikle derişik seyreltme ile kullanıldığında sararma yapabiliyor
jantlarda kullanmanın pek mantığı yok hocam. bir keresinde daha az balata tozu tutması ümidiyle uygulamıştım ilk frende jantlar simsiyah olmuştu. jantları temizleyip bırakmak en iyisi

mermi olmuş hocam. ben de yıkıcam ama hava -5 derece valla. su üstünde donar 😔
araba 3 derece gösteriyordu ama hissedilen -2. soğuktan bezi tutamadım bu havalar bize pek yaramıyor hocam :D ilkbaharı iple çekiyorum :)

araba 3 derece gösteriyordu ama hissedilen -2. soğuktan bezi tutamadım bu havalar bize pek yaramıyor hocam :D ilkbaharı iple çekiyorum :)
valla hocam ben de swissvax shield aldım araca uygulamak icin heyecanla bekliyorum

Geri